Haberler

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenmandan detay Hikmet Ferudun Tankut'un açıklaması Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut: "Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenmandan detay

Hikmet Ferudun Tankut'un açıklaması Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

"Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz. İpler yeniden elimize geçiyor"

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz. İpler yeniden elimize geçiyor." dedi.

Takımın Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın PTT 1. Lig'de Multigroup Alanyaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını, karşılaşmanın telafisinin olmadığını söyledi.

Futbolcuların moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ve bunun için çalıştıklarını belirten Tankut, "Taraftarlarımızın bu maça gereken desteği, ağırlığı vermesi gerekiyor. Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz. İpler yeniden elimize geçiyor. Böylece Süper Lig yolunda çok büyük bir mesafe kat edeceğiz." diye konuştu.

Tankut, futbolculara güvendiklerini, maçta 3 puan alarak yola devam edeceklerine inandıklarını kaydetti.

Kırmızı-mavili ekip, yarın iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kart cezalıları İzzet Yıldırım ve Alexe'den yoksun Metin Türker Tesisleri'nde kampa girdi.

Kardemir Karabükspor ligde 51 puanla üçüncü, Multigroup Alanyaspor ise 52 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut
Kaynak: AA / Spor

Spor

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı

İran, İsrail'i füzelerle vuruyor

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

Arsenal PSG maçı CANLI izle! (tabii Spor) Arsenal PSG maçı canlı yayın nerede ve nasıl izlenir? İran SON DAKİKA! İran İsrail'e füze mi attı? Galatasaray - Rasta Vechta CANLI izleme linki var mı? Galatasaray – Rasta, hangi kanalda? Galatasaray - Rasta ne maçı, maç kaç kaç? Tepecik Spor Yeni Çanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Tepecik Spor Yeni Çanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor maçı ne zaman, saat kaçta? Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });