Haberler

    Yüksek Performans ile Stil Bir Arada

    The North Face keşif dünyasını değiştirmek için küresel bir inisiyatif başlattı.

    "Move Mountains" kampanyası ile maceracı ve cesur kadınların hikayelerini anlatmaya başlayan The North Face, dünya genelinde yeni bir kadın kaşifler hareketi başlatıyor ve doğaya çıkan tüm güçlü kadınlara ilham veriyor.

    Dünyada ve Türkiye'de outdoor sporlarının vazgeçilmez markası The North Face, "Move Mountains" isimli yeni küresel kampanyasını başlattı. The North Face, "Move Mountains" hareketiyle maceracı, kaşif, dağcı, kaya tırmanıcısı, ultra maraton koşucusu, aktivist, bilim insanı ve müzisyen cesur kadınların hikayelerini dünyaya anlatıyor. The North Face kampanyasında bir yandan bu sporcuların başarı hikayelerini anlatarak, kadınlara ilham ve motivasyon verecek içerikler yaratıyor diğer yandan yepyeni koleksiyonuyla doğaya çıkmak ve sınırlarını zorlamak isteyen kadınlara yüksek performansla tasarımı birleştiren spor kıyafet ve aksesuarları sunuyor.

    Yüksek performans ile stil bir arada

    The North Face, geleneksel bilimsel yaklaşımını özellikle tayt, spor sutyeni gibi ürünlerinde göstererek kadınlara performans ve stili aynı anda sunuyor. Perfect Core High-Rise Tayt, Contoured Tech High-Rise Tayt ve Beyond The Wall Free Motion Sutyen gibi ürünlerin öne çıktığı The North Face kadın koleksiyonu, her biri yüksek performans sunan dağ ceketleri, tulumları, taytlar, üstler, pantolonlar, tişörtler, ayakkabılar, çantalar, uyku tulumları, çadırlar, şortlar ve spor sutyenlerinden oluşuyor.

    Kampanyanın temeli eşitliğe ve cesur kadınların ilhamına dayanıyor

    The North Face kampanyasında her biri kendi alanlarında son derece güçlü ve farklı sonuçlar elde etmiş alpinist Hilaree Nelson, tırmanma fenomenleri Ashima Shiraishi ve Margo Hayes ile ultra koşucu ve aktivist Fernanda Maciel'in yanı sıra kadının güçlendirilmesi hareketinin öncü isimlerinden America Ferrera, NASA Biliminsanı Tierra Guinn Fletcher ve müzisyen/aktivist Madame Gandhi gibi öncü kadınların hikayelerini vitrine taşıyor.

    Kampanya ile birlikte tüm reklam, sosyal medya ve içerik kanallarında kadınlara eşit alan açan The North Face, son derece zor spor disiplinlerinde büyük başarılara imza atmış ve kendi alanlarında genç kız ve kadınlara örnek olabilmiş lider kadın hikayelerini yaygınlaştırarak yeni bir kaşif kadınlar nesline ilham verebilmeyi hedefliyor. Kullanıcılarından kendi özgün keşif hikayelerini #SheMovesMountains hashtagi ile paylaşmalarını isteyen marka, thenorthface.com/shemovesmountains adresinde toplayacağı tüm çalışmaları sokak sanatı formatında New York sokaklarında ve Londra mağazalarında paylaşacak.

    The North Face, genç kızların doğaya çıkmalarını teşvik etmek için dünya genelinde pek çok ilgili STK ve doğa sporları kulüpleri de iş birliği yapıyor.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    The North Face Türkiye Kadın Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title