Haberler

    The North Face 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu-Action Sports

    The North Face 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Action Sports serisi sporcuların her anlamda gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor.

    Günümüzün kış aksiyon sporları atletleri, hem park ve rampalarda hem de şehirden uzak alanlarda sürekli sınırları zorlayarak, adrenalinden ödün vermeyerek disiplinlerini yeniden tanımlıyorlar. The North Face®, kış sporlarının değişim ve gelişim hızına ayak uydurmayı sürdürüyor. Kıyafet ve ekipmanlarını aynı hızla geliştiriyor. The North Face 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Action Sports serisi sporcuların her anlamda gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor. The North Face®'in Sonbahar 2012 Action Sports Koleksiyonu, trendleri belirleyen ve aynı zamanda teknolojik açıdan üstün bir ürün serisiyle kar sporları kültürünü selamlıyor. Bu sezonun yeni aksesuar ve giysileri, kayak ve snowboard maceracıları için, hareket özgürlüğünü kısıtlamadan soğuk hava koşullarının etkilerinin önüne geçiyor.

    Hafif, su geçirmez kar sporu kılıfı: Enzo Jacket

    Hafif, üç katmanlı Enzo ceket, çevre koşullarına karşı su ve rüzgar geçirmez, nefes alabilir koruma sağlıyor. Minimalist tasarımı, kaskla uyumlu kapüşonu, çıkarılabilir iç astarı, YKK AquaGuard VISLON fermuarı ve ekstra güvenlik sağlayan çığ reflektörüyle, temiz bir Alpin kesim özelliği sunuyor.

    Su geçirmez, nefes alabilir, kışlık pantolon: Free Thinker Pant

    Kadın sporculara hava akışı sağlarken, rüzgAr ve suyu engelliyor ve yamaçlarda hızlı hareket ederken ısı düzenlemesi sağlamak için yan panel havalandırmalarına ve koruyuculara sahip destekli kenar sistemi ile sporu daha keyifli kılıyor.

    Sıcak tutan, nemi emen içlik: Warm Merino Tights

    Olağanüstü termal koruma sağlayan, iki katmanlı, ultra kışlık içlik, cilde sıcaklık, hızlı koruma ve nem emme sağlıyor. Merinos yününden olan dış katman, düşük yoğunluklu ve dur-kalk tarzı soğuk hava aktiviteleri sırasında vücut ısısını düzenleyerek hareket kolaylığı sağlıyor. Bisiklet yaka üst, vücuda oturan tayt ve sürtünmeyi engelleyen düz kilitli dikişleriyle, ağırlık oluşturmadan diğer giysilerin altına giyilmek üzere hazırlanan tasarımı kullananların soğuk hava koşullarından etkilenilmemesini sağlıyor.

    Su geçirmez, yalıtımlı yamaç kayak eldiveni: Patrol Glove

    Dağda tam koruma sağlamak için su geçirmez ve nefes alabilir desteğe sahip yalıtımlı, dayanıklı kayak eldiveni, el hAkimiyetinin tamamen kurulmasını sağlıyor. Hibrid bilek altı tasarımı karı dışarıda, vücut ısısını ise içerde tutan yapısı ve zımbalı deri avuç içi, soğuk kış havasında maksimum tutuşa ihtiyaç duyan kayakçılara ellerini hızlı kullanma imkanı sunuyor.

    Kar sporları ceketi: Spineology Jacket

    Sporculardan ilham alan kar sporları ceketi, fermuar kapatıldığında nefes almayı kolaylaştıran eşsiz bir yaka solunum paneline ve fermuara sahip, kış fırtınalarına karşı mükemmel koruma sağlarken stil için performanstan ödün verilmemesini sağlıyor.

    Kar sporu pantolonu: Spineology Pant

    Sporculardan ilham alan bu teknik, bol gözlü, sağlam kışlık Park kesim pantolon uzun mesafeler kat etmek için sporculara harika bir seçim imkanı sunuyor. Su geçirmez kumaşı, nefes alabilir özelliği ve entegre çığ kurtarma reflektörü ekstra güvenlik sağlıyor.

    Yalıtımlı deri kayak eldiveni: Hooligan Glove

    Nefes alabilir, hızlı kuruyan astara ve body-mapping uygulanmış yalıtıma sahip sağlam, su geçirmez deri eldiven, karmaşık el hareketlerinde maksimum el çabukluğu sağlıyor. Anatomik olarak haritalanmış eklem korumaları park & pipe aktivitelerinde sporculara tam koruma sağlıyor.

    Su geçirmez, yalıtımlı kar sporları ceketi: Gonzo Insulated Jacket

    Sağlamlılığı ve şıklığı ile sporcuların vazgeçilmezi olan Gonzo ceket, su geçirmez, nefes alabilir ve tümüyle gizli dikişli olması ile dikkat çekiyor. İç kısımda, izolasyon olan, yük yapmaksızın sporculara sıcaklık sağlıyor.

    Su geçirmez, yalıtımlı kar sporları pantolonu: Monte Cargo Pant

    Teknik kışlık dış giyim rahat Monte Cargo pantolon, sağlam, bol gözlü, su geçirmez, nefes alabilir HyVent® kumaşıyla tüm hava koşullarına karşı koruma sunuyor.

    Sorunsuz sıcaklık sağlayan minimalist soğuk hava şapkası: Anygrade Beanie

    İster yamaçta ister yamaç dışında, her zaman ve her yerde giyilmek üzere tasarlanan Anygrade çeşitli tek renk seçeneklerine sahip bu bere sade ve şıklığının yanı sıra sıcak tutuyor.

    Yalıtımlı, su geçirmez kayak ceketi: Crestone Jacket

    Su geçirmez, nefes alabilir, hareket özgürlüğü sağlayan mekanik esneme özelliğine sahip olan ceket, kayakçıların vazgeçilmezi oluyor.

    Yalıtıma sahip, su geçirmez streç kayak pantolonu: Crestone Pant

    Dağdan sarkmalı dinamik inişler için, aerodinamik Alpin kesim, su geçirmez, nefes alabilir streç pantolon, fazla ısının çıkmasını sağlarken termal mapping uygulanmış streç yalıtım gerekli olan yerlerde sıcaklık sağlıyor.

    Su geçirmez sıcaklık ve feminen stile sahip streç kayak ceketi: Diedre Jacket

    Modern, feminen stilde su geçirmez, nefes alabilir koruma sağlayan Alpin kesim Diedre Ceket, mükemmel hareket özgürlüğü sağlıyor. Havalandırma teknolojisi sayesinde fazla ısının çıkmasını sağlıyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    The North Face Kadın Haberler

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

    Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

    Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title