Haberler

Kendinizi Hollywood Yıldızı Gibi Hissedin

Güncelleme:

So CHIC, kulağı tamamen saran ve sadece 12 adet üretilen yeni IŞK kulak aksesuarları ile akıllara kazınan estetik görüntüler yaratıyor.

Sınırlı sayıda IŞK aksesuarlarıyla kendinizi Hollywood yıldızı gibi hissedin

So CHIC, kulağı tamamen saran şık tasarımları ile Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği "ear cuff" modasına IŞK kulak aksesuarları ile ışıltılı bir seçenek katıyor.

Miranda Kerr, Rihanna, Alicia Keys, Fergi, Nelly Furtado gibi dünyaca ünlü yıldızların güzelliğini tamamlayan Ear Cuff tasarımları şimdi IŞK kulak aksesuarları ile So CHIC Mağazaları'nda... Kulağı tamamen saran, gümüş üzerine rose gold micron kaplamalı IŞK kulak aksesuarlarını, zirkon taşlar süslüyor.

IŞK, aşka düşen insanı ve aşk yolunda geçirilen evreleri anlatıyor. Tasarımdaki sarmaşık yaprakları ve diken formlarda yer alan zirkon taşlar, bu yolda çekilen zorluğun her adımın değerini yansıtırken, zincirin ucundaki taş ise aşk yolunda dökülen gözyaşını simgeliyor.

So CHIC mağazalarında 764 TL'ye tüketicilerin beğenisine sunulan IŞK kulak aksesuarları, limited edition olarak sadece 12 adet üretildi.

So CHIC'in sponsor olduğu IŞK kulak aksesuarı, Türkiye'nin en prestijli yarışması JTR 2013 Takı Tasarım Yarışması'nda tasarım ödülüne de layık görüldü.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Miranda Kerr Alicia Keys Hollywood Rihanna Kadın Moda Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title