Haberler

    Bu Sezon Dudaklarınızla Büyüleyeceksiniz!

    Makyajınızın en özel tamamlayıcılarından olan rujlar da, bu sezon oldukça renkli! Biz de sizin için, bu yaz çok daha seksi dudaklara sahip olmanızı sağlayacak, en özel markaları derledik!

    Inglot

    İçeriğinde bulunan E vitamini ve kayısı çekirdeği yağı sayesinde dudakları koruyan ve nemlendiren Inglot rujların kalıcılığı da oldukça yüksek. Inglot rujlar geniş renk yelpazesiyle sizleri bekliyor

    Christian Dior

    Christian Dior'un "Dior Addict Extreme lipstick collection"ı ile bu sezon oldukça renkli geçeceğe benziyor. Tarzınız her ne olursa olsun, ister renkli ister doğal tonlarda olsun, çok daha seksi dudaklara sahip olmak için bu yaz mutlaka "Dior Addict Extreme lipstick collection"dan bir ruj almalısın.

    MAC

    MAC lipstickler farklı renk ve dokularıyla kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyorlar. özellikle podyum ve stüdyo için yaratılmış olan ürünler oldukça geniş bir renk yelpazesinde sahip! Eğer siz de bu sezon kendinizi moda çekimlerinin yıldızı gibi hissetmek istiyorsanız, mutlaka bir MAC mağazasına uğramalısınız!

    NARS

    Fransızca "hasat" ya da "vintage" kelimeleri şarap için yeni toplanmış meyve görüntülü transparan üzüm rengi olan NARS'ın 2012 yaz sezonu için hazırladığı bu ruja gerçekten de çok uygun! Eğer siz de şarap tadında dudaklarınız olsun istiyorsanız mutlaka NARS'ın Vendanges adlı yeni rujunu denemelisiniz.

    Sephora

    Sezonun gözde rengi turuncu Sephora'ya da ilham vermiş olacak ki bu muhteşem Pantone serisini üretmişler. İpeksi, seksi ve dolgun görünümlü dudaklara sahip olmak istiyorsanız, bronzlaşmış teninizde muhteşem görünecek bu rujdan mutlaka almalısınız.

    Chanel

    Dudaklarınıza hafif parlak ve dolgun bir görünüm veren ihtiyacı Chanel COCO SHINE Hydrating Sheer Lipshine bu sezon kadınların en çok tercih edeceği marklar arasında. Ayrıca bu rujun dudaklarınızın ihtiyacı olan nemi sağlıyor olması da, sıcak yaz günlerinde büyük bir avantaj!

    Armani

    Armani'nin 2012 yaz sezonu için hazırlamış olduğu Gloss D'Armani serisinin dudaklarınıza vereceği hafif nemli görünüm, kendinizi çok daha seksi hissetmenizi sağlayacak! Koleksiyonda dört farklı renk bulunuyor. Size düşen sadece hangisinin size daha çok yakışacağını bulmak!

    Tom Ford

    Tom Ford'un 2012 yaz sezonu için hazırladığı birbirinden büyüleyici ruj renklerinden biri var ki, bu yaz farklı bir tarz yaratmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olacak. Eğer siz de bu yaz seksi, kendine güvenen ve feminen bir görünüme sahip olmak istiyorsanız Tom Ford'un "Violet fatale" adlı rujunu mutlaka denemelisiniz.

    Pastel

    Pastel'den, klasik rujun yoğun örtücülüğünü ve Lip Gloss'un göz alıcı parlaklığını ilk defa bir araya getiren, yepyeni bir ürün. Daha dolgun bir görünüm, kalıcılık ve dudaklarda ayna efekti, hepsi de Full Color Liquid Lipstick'in içinde sizleri bekliyor!

    Flormar

    Anti-oksidanlar, e vitamini ve panthenol ile zenginleştirilmiş formülü ile dudaklara yoğun renk, konfor hissi ve güçlü koruma sağlayan Flormar "Pretty Ruj"seri aynı zamanda dudak çevresinde oluşan çizgilerin derinleşmesini engelleme özelliğine de sahip!

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Christian Dior Tom Ford Chanel Güzellik Kadın Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Bakmadan Geçme

    Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title