Haberler

    Bryan Kest ile Power Yoga, Cihangir Yoga'da!

    Sıkı bir çalışma için bu 3 saatlik özel etkinliği kaçırmayın...

    2 Haziran 'da Cihangir Yoga'ya gelecek olan Bryan Kest, 1979'dan beri yoga yapıyor ve 1985'ten beri de öğretiyor. özgün ve farklı yoga tarzını, Orijinal Power Yoga'yı 1979 yılında geliştirdi. Yıllar içinde, beden, zihin ve ruh için muazzam bir çalışma olan tarzı onu ülke ve dünya çapında tanınan ve popüler bir hoca haline getirdi.

    Bryan Kest'in Power Yoga İleri Seviye Dersi gündelik hayatı zenginleştiren zihinsel uygulamalarla akış içinde bir asana uygulamasının birleştiği kapsamlı bir çalışma. Dersin amacı bedeni canlandırmak ve dinamik bir akış içindeyken daha sakin ve daha az tepkisel bir zihin halini araştırmanıza yardımcı olmak. Power Yoga kursunda, sonuca değil sürece odaklanmanız teşvik ediliyor. Bu, her seviyeden katılımcının kursun tadını çıkarabilmesine ve faydalanabilmesine izin vermekte.

    Bir Power Yoga İleri Seviye Dersi genellikle:

    Temel felsefe ve esaslar üzerine 1 saatlik bir konuşma

    Konuşmada bahsedilen hususları kapsayan 2 saatlik fiziksel uygulama;

    şeklinde ilerliyor.

    Bryan; Santa Monica, Kaliforniya'da iki stüdyonun kurucusu ve hocası. Aynı zamanda dünyanın çeşitli yerlerinde kurslar, inzivalar ve yoğun hocalık eğitimleri düzenlemekte. Warner Bros. ile birlikte ilk olarak 1995 yılında bir video serisi hazırlamış. Sonrasında daha yakın zamanda kaydedilmiş yeni bir video ve ses CD'si serisi de mevcut. Bryan'ın en son girişimi, Bryan'ın canlı olarak kaydedilen Santa Monica'daki derslerinin internet üzerinden dünyanın dört bir yanındaki öğrencileri ulaşmasın imkan tanıyan internet sitesi; www.PowerYogaonDemand.com. Bryan'ın makalelerine ve Power Yoga ile ilgili daha geniş bilgiye ulaşmak için ayrıca www.PowerYoga.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

    Bilgi ve kayıt için : info@cihangiryoga.com

    Tel: 0539 572 8437

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Santa Monica Cihangir Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title