Haberler

Bebeğini Doğurduğu Yerde Bırakan Anne, Kayıplara Karıştı

Güncelleme:

İzmir'in Konak İlçesi'nde apartmanların arasındaki boş alanda doğum yapan kimliği belirsiz kadın, bebeğini bırakıp kaçtı. Polis, kız bebeğin öldüğünü belirledi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde apartmanların arasındaki boş alanda doğum yapan kimliği belirsiz kadın, bebeğini bırakıp kaçtı. Beton zeminde doğum kesesi ve kordonunun yanında yüzüstü yatan bebeği fark edenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelip inceleme yapan sağlık görevlileri, kız bebeğin ölü olduğunu belirledi. Polis, bebeği bırakıp kaçan annenin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

APARTMANLARIN ARASINDA BEBEK CESEDİ

Hatay Semti Halil Rıfatpaşa Caddesi 431/B arkasında, apartmanların arasında bulunan boş alanda yeni doğmuş, çıplak halde bir bebek görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, doğum kesesi ve kordonunun yanında yüzüstü yatan kız bebeğin ölü olduğunu belirledi.

BEBEĞİ SOKAKTA DOĞURDUKTAN SONRA KAÇTI

Polis çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Bu alana sokaktan girişin bulunduğu, bebeğin yüksekten atılmadığı, doğumu burada gerçekleştiren ve kimliği belirsiz annenin, ardından kaçtığının düşünüldüğü öğrenildi.

HASTANELER ARAŞTIRILIYOR

Polis, doğum yaptıktan sonra bebeğini burada bırakıp kaçan annenin yakalanması için çalışma başlatırken, kentteki hastanelerin de aşırı kanama şikayetiyle başvuran olup olmadığıyla ilgili mercek altına alındığı bildirildi.

OTOPSİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARACAK

Talihsiz bebeğin cesedi yürek dağlarken, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bebeğin ölü mü doğduğu, yoksa sonradan mı öldüğünün otopsiyle anlaşılacağı belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Konak

Türkiye sınırına dayanırlar mı? Milli Savunma Bakanlığı'ndan İsrail'e gözdağı

Türkiye'yi hedef alırlar mı? Milli Savunma Bakanlığı'ndan İsrail'e gözdağı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Enflasyonda 2025'in ikinci yarısında tek haneye ulaşacağız

Enflasyon rakamlarını değerlendiren Şimşek sonuçtan çok emin

Ürdün'den İran ve İsrail'e rest: Ülkemiz kimsenin savaş alanı değil, kendimizi savunacağız

İran'ın hava sahasını ihlal ettiği ülkeden tarihi meydan okuma

Münevver Karabulut'u katledip intihar eden Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı

title