Haberler
Güncelleme:

Arda Turan'ın Seçil Erzan ile WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı: Muslera'ya yalan söylüyorum

Kamuoyunda 'yüksek karlı gizli fon' olarak bilinen dolandırıcılık davasında, sanık Seçil Erzan'ın müşteki Arda Turan ile yaptığı mesajlaşmalar dava dosyasına girdi. Konuşmalarda Turan'ın Erzan'a, "Ne olduğu, ne yaptığımız belli değil. Kalkıyorum Emre'ye, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum. Şimdi sinir krizi geçireceğim." dediği görüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

barış :

kimi asgari ücretle geçinmeye çalışırken kimi de milyon dolarlarına daha fazla katmak için dolandırıcıların oltasına düşüyor. garip bu saydıkları ünlü kişilerin eminim ki çok servetleri vardır neyin peşindesiniz acaba daha ne kadar kazanmayı hayal ediyorsunuz . yetmiyor mu servetiniz . ahirete mi taşıyacaksınız . gerçekten garip .hiç zengin olmadım olursam belki anlarım .

40
0
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz diyeceğim lakin bu ünlülerde zaten çok para varmış fakat belliki bunların gözleri hiç doymamış tefeci misali 1 vereyim 10 kazanayım modundalarmış bunlar birde milliyetçi geçinenler demekki bunlar parti kursalar birde iktidar olsalar ülke harbiden imf,ye satılırdı..

16
1
yanıtYanıtla
ozkan gur:

Ben yıllar önce ardanın profilindeki bir paylaşımını hatırladım. Ayeti kerime idi " Biz insanların kaderini çabasına bağlı kıldık" yazmıştı. Vay be arda

10
0
yanıtYanıtla
Savaş Şahin:

Kolay kazanılanlar kolay kaybedilir aklınıza ne gelirse nokta.

9
0
yanıtYanıtla
Savaş Şahin:

O paraların gerçekten çıkacağı yeri birtek benmi merak ediyorum bu arada bir ayda %27 faizi de unuttuk sanmasınlar yazık be garibana insanlar evlerine ekmek alamıyorlar bunlar milyon dolarlarla neyse eeee kolay gelen para kolay da gider derler.

8
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tokatçılar :)

9
0
yanıtYanıtla
Mahmut yıldırım:

Kim kimi tokatladı ikisi de madur. Bir üçüncü yakında çıkar bakalım kim.??

yanıt2
yanıt0
pentakill lol:

bu adamların suçu yokki parayı denizbankın ödemesi gerekiyor evraklarda kaşe var imza var. yazık milletin birikimine.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title