Haberler
Güncelleme:

Asgari ücretin işverene maliyeti 25 bin lirayı aşacak! İşte masadaki son rakam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in asgari ücrete 2024'te tek zam sinyali vermesinin ardından hesap değişti. Pazarlıkta çıtayı biraz daha yukarı çıkarması beklenen işçi temsilcisi Türk-İş'in masaya bekar bir çalışanın yaşama maliyeti olan 18 bin 239 lirayı getirmesi bekleniyor. Türk-İş'in önerisi kabul edilirse asgari ücrete yüzde 60 zam yapılmış olacak ve iş verene maliyeti 25 bin lirayı aşacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

Şerif Ali:

YILDA BİR KEREYE MAHSUS YAPILACAKSA 25 BİNDE AZ. GERÇİ SEÇİM DERDİ BİTECEK. ADAMLAR 5 YILLIK ALACAĞINI ALDI. HALKI PEK UMURSACAĞINI ZANETMİYORUM.

52
8
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Eyvah eyvah desene gene gida maddeleri tüm ürünlere zam gelecek nevkadar yanlis yaptiginizin farkinda degilsiniz asgsri ücrete zam demek enflasyon yükselecek demektir

29
12
yanıtYanıtla
CENGAVER:

asgari ücret 1000 tl iken artislik yapacaz derken yüzde otuz zamla 1300 tl oldu ve o günden beri iflah olamadık. Asgari ücrete zam yapma hatta yarıyarıya düşür,kiralar, marketler , bak herşey birden bire nasıl düşüyor. En düşük memur maaşını, emekli maaşını asgari ücrete endeksle ortalık güllük gülistanlık olur. İşini bilen eleman zaten asgari ücretle çalışmıyor. devlet vergiyi primi fazla almak için asgari ücreti artırıyor ama kendi ayaklarına sıkıyor.

12
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title