Haberler
Güncelleme:

Millet Bahçesi'ne dönüştürülme süreci devam eden Atatürk Havalimanı'nın son hali görüntülendi

Türk sivil havacılık tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine dönüştürülme süreci devam ederken, inşaatın devam ettiği alanın son hali havadan görüntülendi. Fotoğraflarda uçakların iniş kalkış yaptığı pistlerin üzerinde futbol, basketbol ve oyun alanları kurulmaya devam edildiği, etkinlikler için de dev led ekranlar kurulduğu görüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

ALİCAN:

Ülkemizde 17 milyon insan devlet yardımı ile hayatını sürdürüyor 12 milyon emekli aile reisi 7500 TL emekli maaş alıyor. 20-30 milyon mutlu azınlığın yaşantısına bakarak 60 milyon saf ,temiz fakir insanların hakkını millet bahçesi yapıyorum diyerek toprağa gömmek vicdanları sızlatmıyorsa söyleyecek bir laf bulamıyorum..

88
24
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Biz gideriz tersine..

71
15
yanıtYanıtla
Only:

Bu tür millet bahçelerini Türk halkı haketmiyor. Yapılan millet millet bahçeleri çöpten ve pislikten geçilmiyor. Elindeki çöpü çöp kutusuna atmayı öğrenememiş bir toplum var. Millet bahçesi yapmak yerine ormanlık alan yapılsaydı ve insanlar tarafından kirletilmemesi için tüm ormanlık alanlara girişlerin yasaklanması lazım.

37
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title