Haberler
Güncelleme:

'Fatih Terim Fonu' vurgununda yeni ses kaydı! Arda Turan'ın sözlerini duyan Seçil Erzan resmen üç buçuk atmış

Futbol dünyasını 'Fatih Terim Fonu' adı altında dolandıran Seçil Erzan'a 7.5 milyon dolarını kaptıran Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'a gönderdiği ses kayıtları davaya girdi. Arda Turan kayıtta, "Ben çocuklarımın üzerine yemin ettim. Gerekeni yapacağım." derken, Okan Turan'ın bu kaydı dinlettiği Seçil Erzan ise, "Çok gergin. Aramaz değil mi kimseyi?" ifadelerini kullanarak tedirginliğini belli ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

oturan:

fazla para kazanmak için parayı kadına vermişseniz burada devletin size hiçbir yardımı olmaz aksine faizcilik yaptığınız tefecilik yaptığınız için hapsede girmeniz gerekir.

132
3
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

İnsan var yıllarca okuyup doktor oluyor, hayat kurtarıyor ve üstüne birde dayak yiyor ne için 20, 30 bin lira kazanmak için. İnsan var ne ülkesine, ne milletine, ne de kendisine faydası yok top oynayarak milyon dolar kazanıyor. Milyon dolar kazanıp gözü doymayanlar merak etmeyin bir parça toprak o doymayan gözlerinizi doyuracak.

103
7
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Haberdeki başlığı görünce şok oldum .Hayretler içindeyim milyonlara hitap eden bir web sitesinde üç buçuk attı falan çok ilginç. Haberi mahalleden birine yazdirdilar galiba.

94
8
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Liyakat ortadan kalkınca normal böyle şeyler.

yanıt60
yanıt5
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

VARYEMEZLER sizi :)

76
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title