Haberler
Güncelleme:

Adalet Bakanı Tunç: Fatih Terim Fonu olayında 7 sanık 18 müşteki var, 2. duruşma 12 Ocak'ta olacak

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ünlü futbolcuların da dolandırıldığı ve kamuoyunda Fatih Terim Fonu olayı olarak bilinen davada 7 sanık ile 18 müştekinin olduğunu açıkladı. Tunç, "2. duruşma 12 Ocak'ta olacak." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

Ay kural:

Yüksek kar vaadiyle elden kayıtsız para vererek vergisiz ve belgesiz kazanç elde etmek Devletten para kaçırmak anlamına gelmiyor mu. Seçil Erzan'a bu kadar büyük paraların kayıtsız olarak neden verildiğinin de ayrıca araştırılması gerekir.

19
1
yanıtYanıtla
ismail athan:

Sayın arkadaşlar bu futbolcular Fatih Terim'in Galatasaray'da A Takımı çıkardığı ve Galatasaray'a transfer ettiği oyunculardır Ayrıca diğer mağdurlar da Fatih Terim'in Galatasaray'a aldırdığı kişilerdir Bu kişiler Fatih Terim fonuna komisyo burcunu seçil erken aracılığıyla ödemişlerdir

6
1
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Mağdurlar ünlü ve saray sempatizanı olunca jet hızıyla sonuçlanır. Ama paraların üzerine bir damacana su içsinler. Zararı bankadan tahsil etmeye kalkarlarsa banka şubeleri kayıtsız küreksiz ponzi-tefecilik şubelerine dönüşür.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title