Haberler
Güncelleme:

Pakistan'da seçim günü 51 terör saldırısı: 12 ölü, 39 yaralı

Pakistan'da ulusal meclis ve eyalet meclisleri seçimleri kana bulandı. Seçim günü ülke genelinde düzenlenen 51 terör saldırısında 10'u güvenlik görevlisi, 2'si sivil 12 kişi hayatını kaybetti. Pakistan ordusu yaptığı açıklamada 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtirken, 39 güvenlik görevlisi yaralandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

F B:

Huzur islamda..

33
48
yanıtYanıtla
Gizgi Online Strateji Oyunu:

1. ve 2. dünya savaşlarını müslümanlar çıkarmadı. Hiroşimaya atom bombasını da müslümanlar atmadı... Yani balık hafızalı olmamak lazım demek istiyorum.

yanıt50
yanıt9
Osman Tokgonul:

Gizli online , sen bir şeyi karıştırıyorsun . Bizler bir birimizi öldürüyoruz . 1 . ve 2 . dünya savaşların da her inanıştan insanlar vardı .

yanıt10
yanıt9
Dürüstçe:

İslam olsa dünya çoktan huzura kavuşurdu. Ama senin İsrail ve Amerika abilerin senin gibilerini kandırdığı için bugün bebekleri bile katlederek dünyaya huzursuzluk getiriyorlar.

yanıt0
yanıt0
İbrahim Demirel:

Osmanlı tokgonul sanırım sende karıştırıyorsun, zor değil. 1. Ve 2. Dunya savaşlarına iyi araştır. Çok azı Müslümanlar olmak üzere neredeyse geneli Hristiyanlardan oluşuyordu. Günümüzde ise Ukrayna ve Rusya buna örnek. Yukarıda ki arkadaş güzel bir konuya değinmiş. En üstekinin de niyetini anlamamak için aptal olmak gerek.

yanıt0
yanıt0
Osman Tokgonul:

Şaşırdık mı , hayır tabi ki . Hangi coğrafyanın insanları ona bakın .

41
27
yanıtYanıtla
Gizgi Online Strateji Oyunu:

70 sene evvel Avrupada milyonlarca insan birbirini boğazlıyorlardı. Coğrafya ile bir ilgisi yok.

yanıt42
yanıt19
Osman Tokgonul:

Evet doğru dersin Gizli online . hatta daha kanlısı olmuş fakat bizler her şeyde olduğu gibi üç yüz sene geriden geliyoruz ve halada kan döküyoruz , biliyorsun 1789 da adamlar bu işi çözmüşler ...

yanıt13
yanıt14
Osman Tokgonul:

1950 de Avrupa da kim kimi öldürüyormuş Gizli online .?

yanıt0
yanıt0
Dürüstçe:

Bir gün biri evine girip sevdiklerinle beraber ortalığı yakıp yıkıp harap ettiğinde biz de sadece kimin evi olduğuna bakarız. Suçu sana atar geçeriz.

yanıt0
yanıt0
İbrahim Demirel:

Osman tokgonul senin yorumlarını ara ara görüyorum işe yarar bir tane yorumunu görmedim. Güney Amerikanın tamamı Hristiyan oraların durumunu iyi araştır. Afrika'da ki Hristiyan ülkeleri araştır. Avrupayi da araştır. Özelikle alman hükumeti yakın bir savaşa karşı hazırlık başlattı, avrupanin da karışması artık an meselesi. Araştır diyorum ama araştırmazsin belki birileri araştırır diye yazıyorum.

yanıt6
yanıt7
Dürüstçe:

Yanlışın var Osman… hem de çoookk yanlışın var. Burda anlatmakla çözülecek gibi değil yanlışın

yanıt4
yanıt6
Tutankamon Hoca:

Körler sağırlar birbirini ağırlar diyelim dindar pakistanlda olur böyle şeyler hem dindarların ülkelerinde oluyor :))

yanıt0
yanıt0
Metin Yalcin:

Pakistan Kurtuluş savaşımızda bize en fazla desteği veren ülkedir eleştiri yaparken lütfen insaflı olalım tarihi okumadan ön yargılı konuşmayalım ..

39
10
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Metin kardeş , Pakistan bize yardım etti diye , doğrulardan vaz mı geçilmesi lazım ? O zaman riyakar olmaz mıyız ?

yanıt9
yanıt14
Samet Yalçın:

Bu patlamalar kime yaradı ?

6
0
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Biri birimizi öldürmek yerine.. Şu problemi çözmeliyiz dünyaca. EĞER KAİNAT ŞANS ESERİ olarak var olmuş ise.. HİÇLİĞE NASIL HUZURLUCA GERİ DÖNECEK. Savaşları durdurmalı ve bu konuyu TEK KONU yapmalıyız dünyada. Sadece bu konu olmalı tüm dünyada. Tüm haberlerde. Her yerde. Başka bir konuyu konuşmamalıyız haberlerde veya herhangi bir yerde.

2
1
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Hocam ilk kelimende konuya yanlış başlamışsın. Birbirimizi öldürmek yerine değil. Ortada bir terör saldırısı var ve bunun kimler tarafından yaptırıldığı ortada. Ne zaman israil, Amerika ve ingiltere nin düşman olduğunu anlarsak işte o zaman durum düzelir. Maşayı tutan bunlar çünkü.

yanıt0
yanıt0
Turan Şahin:

neden hep müslüman ülkelerde terör var, bu yüzden müslüman ülkeler gelişemiyor,dahası emperyalist ülkeler müslüman ülkeleri daha iyi kullanıyor, demokrasiyi özümseyemeyen bu devletler başları felaketlerden kurtulmuyor,

1
0
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

Malum parti sayesinde gelecekteki halimiz.

0
0
yanıtYanıtla
Timur:

İslam'dan nasibini almamışları örnek gösterip İslam'ı suçlamak ne kolay. Mesela Kuran Maide 32: "kim bir canı haksız yere öldürürse bütün insanlığı öldürmüş gibidir" ve masum bir inananı öldürmenin vebali ilelebet Cehennemdir (Nisa 93). Bunları bilen bir müslüman, masumların öleceği böyle bir katliam yapabilir mi? Cahil teröristleri örnek gösterip cahilleşmeyin.

0
0
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

Zalimler ortalığı karıştırıyor yine…

0
0
yanıtYanıtla
Hayri :

üçincü dünya uluslarının değişmez kaderi bu, kan gözyaşı sefalet fakirlik ve hiçbiri bu kaderi ortadan kaldırmak için gayret sarfetmiyor emperyallerin tuzaklarını bozmanın tek yolu vardır özgürlükleri genişletmek hukuku yukseltmek din eksenli yönetim biçiminden çıkmak ve eğitime değer vermek o zaman hiç bir tuzak işlemez

0
0
yanıtYanıtla
Hakan :

Pakistan Taliban'ının faaliyetleri. Pakistan bürokrasisi radikalizm karşıtlığı bağlamında birçok müslümana ya kendileri bizatihi zulmetmişler yahut elleriyle Amerika yetkililerine teslim etmişlerdir. Aslında yapılan saldırılar Pakistan bürokrasisinin tıynetine yapılan saldırılardır. Türkiye'de de müslümanlar hapishanelerde psikolojik işkenceye maruz bırakılmışlardır ama daha henüz bombalayan yok.

0
0
yanıtYanıtla
O Z:

Çok yazık yine batılılar yine uzaktan ülke karıştırma eylemleri....

0
0
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

Dünyadaki terörün iki büyük kaynağı Amerika ve İsrail. Başka suçlu aramaya gerek yok. Ellerini başka ülkelerin iç işlerinden çektikleri vakit ya da yok oldukları vakit dünya huzura kavuşur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title