Haberler
Güncelleme:

Herkes Bülent Uygun'un basın toplantısına yaptığı girişi konuşuyor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısına "Selamün aleyküm ve rahmetullah" diyerek giriş yaptı. Uygun'un bu girişi, basın toplantısının en dikkat çeken anlarından biri oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Hikmet Demirci:

Selamün aleyküm ve rahmetullah. Ben de bu girişle başlayayım.Bu girişle başlamanın dikkat çekici ne yanı olabilir ki. Aslında Müslümanım diyen herkesin söylemesi gereken bir söz.

153
13
yanıtYanıtla
Veysel null:

FB ye puan kaybettiği için sevinmek yerine üzüntülü görünüyor bu adam.şaşırtici Sevinsene be adam puan aldın fenerden

yanıt7
yanıt6
Ehli Keyf:

Adam Fenerbahçe li. Parayı kaptırınca apar topar takım bulunan gs li değil.

44
28
yanıtYanıtla
Emre YILDIRIM:

Bülent uygun senin çapın belli ve aynı performansı ve kaliteyi Galatasaray maçında da yap o zaman bizde ne adammışsın diyelim.

18
42
yanıtYanıtla
Emrah Aydin:

Hiç değilse adamın konuşmasını dinleme okuma zahmetine katlansaydın, bunu yazmazdın. Adam 2 sene öncede gs’yi evinde yendik ve şampiyonluktan oldu dedi. Yorum yazmış olmak için yorum yapan ceviz hacimli beyinlilere diyorum, üstüne alma. Yada al, sen bilirsin!

yanıt36
yanıt5
Abdulhak Myradow:

Fenerbahçeye karşı büyük komplo ya-da şike varmı.2000 yıllardan bu güne kadar GS championluklarını gözden geçirmek lazım.Fenerbahçeye dünyanın en iyi teknik direktorı ile Super star oyuncuları getirseniz bile bunlar chamion olma yüzdesi 0,01%.

12
20
yanıtYanıtla
Serkan Aydemir:

Fenerli dediniz feneri bitirdi, şimdi gs alkışlıyor ama onlara da ilk yarıda ne yaptıysa ikinci maçtada yapacak. Bülent Başkan aleyküm selam ve rahmetullah

16
8
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Adam yerine konulmama sendromu bu olsa gerek, gayet guzel tespitte hata olmaz sozumuzude dogrulamis

7
6
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Uçun kuşlar uçuunnnnn:d

7
5
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Aleykümselam Bülent Uygun helal olsun sana başarılarının devamını dilerim . İşte gerçek Anadolu çocuğu.

2
0
yanıtYanıtla
Hakan Saglam:

Sanki vaaz vericek

0
2
yanıtYanıtla
Ali Ilhan:

Ne var ADAM çok güzel selam vermiş beğenmeyen firavunlar selamını almasın Ben: "SELAMUN ALEYKÜM RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ" diyorum!.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title