Haberler
Güncelleme:

Trabzon Havalimanı'ndaki uçak kazasında pilotlar birbirini suçladı

Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkan ve denize 25 metre kala yamaca saplanan uçağın 2 pilotu hakkındaki dava devam ediyor. Kaptan pilot Ender Bayraktar'ın avukatı, müvekkilinin yardımcı pilotu "Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun" şeklinde uyardığını söyledi. Yardımcı pilotun avukatı ise iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun "Kontrol bende" demeden uçağın kontrolünü aldığını ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Mark Kolçak:

Bence uçaklar çok masraflıdır. Bence deniz ile seyahat daha iyi yapılmalıki herkes sadece gemiler ile seyahat edebilsin. Bence gemilerin içinde güzel ufak odalar yapılırsa.. insanlar katlanabilir 3 günlük seyahata veya belki 10 günlük seyahata.

9
58
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

herkes sen gibi işsiz mi. Zaman değerli.

yanıt44
yanıt1
ARAS ÇEKİÇ:

HER HABERDE BEYİN YAKAN YORUMLAR . NE İÇİYORSUN.

yanıt20
yanıt0
itunes parax:

ali sabanciya dokunmaz. 12 liraydi 2016 da hissesi. simdi 1000 lira olmus. herkes versin avukata

12
4
yanıtYanıtla
Alper Şanlı:

kaza raporlarında ilk bakılan iki cihaz var biri kara kutu kokpit içindeki sesleri kaydediyor. görünüşten fazla bir zarar almadığı belli oluyor. ikincisi kokpit içerisinde uçuş kayıt vericisi yapılan her hareketi arızayı kaydediyor yani adam akıllı rapor tutun.

13
1
yanıtYanıtla
Hakan :

napaysunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title