Haberler
Güncelleme:

Gaziantep'in meşhur Araban sarımsağı, AB'den coğrafi işaret tescili aldı

Araban sarımsağı AB'den coğrafi işaret tescili aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibinin titiz çalışmaları sayesinde AB'den coğrafi işaret alan "Araban Sarımsağı", bu prestijli tescile layık görülen 21'inci Türk ürünü oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

bi sorsunlar bakalım onlara antep gazi ünvanını nasıl aldı ....bu millet yediden yetmiş yediye atatürkün önderliğinde elele verip canla başla savaşıp düşmanları yurttan kovdu cumhuriyeti kurdu antep gazi ünvanını bundan dolayı aldı şimdi o cumhuriyet bölücülerin ve gerici yobazların hedefinde

7
21
yanıtYanıtla
Fatih Yıldırım:

Hey güzel ALLAHIM.... Antepli geçim derdinde, bunlar soğan~sarımsağa kimlik, TESCİL alma derdinde. Tüm AB şimdi o sarımsağı alabilmek için kapımızda sıra olur. Ha gabarda da petrol, ha Gaziantep/Araban da sarımsak :))

9
16
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Fatma Şahin gerçekten halk için çalışan çok sevilen bir belediye başkanı. İnşallah bunu seçimdede zaferle çıkacaktır . Kafasınada papatya gibi yakışmış . Allah yolunu açık etsin inşallah.

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title