Haberler
Güncelleme:

Süper Kupa'nın ertelenmemesine isyan etti! İsmail Kartal'dan gündeme damga vuran sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Kupa'nın ertelenmemesine tepki gösterdi. Nisan ayında toplamda 7 maç oynayacaklarını dile getiren Kartal, "Galatasaray maçları yüksek stres altında oynanan maçlardır. Bunu oynayıp Avrupa maçına çıkmak ne kadar doğru olur? Biz bu maça daha çok dinlenip çıksak ülkemiz adına iyi olmaz mı? Biz bunu defalarca söylememize rağmen hem karşı takımın hem de TFF'nin bu tutumunu anlamış değilim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

engin merter bilgin:

Amma ağladınız. Yeter yahu. Ona bahane buna bahane. Çıkın da oynayın adam gibi.

98
105
yanıtYanıtla
Carsambali:

Yok oynamazlar..Cok nazlaniyorlar..Sanarsin her biri uefa yada sampiyonlar liginde final oynuyor her sene..Bunlarin gucleri gariban Anadolu takimlarina yetiyor..

yanıt3
yanıt6
Tunga T:

Çok boş yaptın dolu bir tarafı yok

yanıt11
yanıt18
Yusuf Bayırlı:

Sezon Sonu kim ağlılayacak görecez

yanıt18
yanıt7
Emre emre:

Sonuna kadar haklı

92
75
yanıtYanıtla
Murat Gedik:

gs kupa alsin diye

79
65
yanıtYanıtla
Can Bilir:

Bence FB A takım ısınmaya çıksın maçtan önce. Maça Paf takım ciksin Buda onlara bizdeki değerlerini gösterir ilk yarıyı oynayıp dönsünler İstanbul’a maçı bile bitirmesinler GS hükmen Galip gelsin(3-0) nasıl bir kutlama yaparlar merak ediyorum ..

yanıt2
yanıt3
Yakup Yalçinkaya:

Galatasaraylıyım. İsmail kartal haklı. Bu sene fenerbahçeye denk gelen şey belki öbür sene galatasarayın başına gelecek. birilerinin tepkisini çekmemek için ertelememek çok saçma. Bu ülke puanları sayesinde takımlarımız avrupaya gidiyorlar.

76
64
yanıtYanıtla
Recep Sönmez:

erkek ismail gs da bu sezon top oynamaktan mahf oldu yapacak bişe yok erkekçe cıkar oynarsın sen ya

64
41
yanıtYanıtla
Emir Güler:

BİR GS Lİ OLARAK SADECE SANA ULKE PUANİ KONUSUNDA HAK VERİYORUM GERİSİ BOŞSUN DİĞER 6 MAÇ VEYA AVRUPA MACI SENİ STRESE SOKMUYOR DA BİR GS MAÇINI STRESE SOKUYOR ORTAK GERMEDE ÜZERİNİZE YOK BUYUK TAKİMSİN YENERSİN YENİLİRSİN ÖNUNR BAKARSIN SÜREKLİ VICIK VICİK KONUŞMAKTAN BIKMAMIŞ BİR TKM

50
34
yanıtYanıtla
Awesome:

Buna benzer teklifi 2 sene önce Sergen hoca da istemişti kımse ozaman olur dememşti. Ne oldu hoca futbolcularının kondisyonları bu maçları kaldıramaz mı ?

43
18
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

İsmail Kartal sahaya u19 çıksın neden canını sıkıyorsun

38
13
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Bu dört B. takım sürekli zırlıyor. hepisini de ligden atın kapatın gitsin.

16
21
yanıtYanıtla
Sabri:

hedef benmiyim tayfunnn

10
1
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

İsmail hoca senin takımın gs değil gs olasaydı.Senin söylemene bile gerek yok ertelerlerdi zaten hemen.Avrupada tek takımın var ve bu maçı ertelemiyorsun çokta söylenecek birşey yok bakalım 2 nisanda ne karar çıkacak

4
3
yanıtYanıtla
Ufuk Bektas:

Arabistan’da şov yapıp hükümeti zora sokacağınıza oynasaydınız hiç üzülmüyorum size

0
6
yanıtYanıtla
Luton Town:

İsmailin her tarafı damga vursa ne olur. İsmail işte ??

5
1
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Merak etme ismail siz bir yolunu bulup iptal ettirirsiniz. Aynı Arabistadna yaptığınız gibi

1
4
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ülke puanını çok da önemsiyorlarmış gibi konuşmuyorlar alıyor beni bir gülme! Herkes kendi cebini dolduruma derdinde yemişim ülke puanınızı desene İsoooo!

2
3
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Isooo iso... aglamaya gerek yok, cikin adam gibi oynayin. bos yapma, GS de 7 mac yapti, arada bir de BJK maci vardi. ayrica sen niye agliyon ki, U19 takimizin hocasi aglasin, hatta birlikte aglayin

3
1
yanıtYanıtla
ceyhan çelenli :

İyi de Beşiktaş'ın başındayken Sergen hoca Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maç öncesi erteleme isterken sağırları oynuyordunuz. Herkes başına gelince mağdur. En kolayı ülke puanı demogojisi. Çıkın oynayın kardeşim.

2
2
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Anlayamazsın İsmail hoca. FB güçlü ve avantajlı durumdayken finali oynatmayanlar takım iki kulvarda mücadele ederken ve bir sürü sakat oyuncusu varken oynatmaya kalkarlar. Siz de istediğiniz tarihte oynatmazlarsa çıkmazsınız olur biter.

2
0
yanıtYanıtla
Bulo Can:

kiminin yasi tutmaz, kimi de bilir ama bilmemezlikten gelir.bizim de avrupa maclarimiz ertelenmiyor diyen malum takim taraftarlari, bi baksin 1999/2000/2001/2002/2003 yillarindaki gs nin ertelenen avrupa maci bahanesiyle erelenen lig maclarina. bakin o cok ovundugunuz avrupa basarilarinizin oldugu sene neler olmus.

2
0
yanıtYanıtla
Carsambali:

Ula lig bitecek bir kupa finalini oynayamadiniz..Ne kadar mizmizsiniz..Yok soyle beton yetmez bir TFF..Avrupa ya gidince,her biriniz 4 den asagiya gol yemiyormusunuz..Elin oglu kistirdimi koseye 6 yi bile cakip geciyor..

0
2
yanıtYanıtla
Naim Karakaya:

çıkar u 19 kadrosuna zaten yenerse gs yi ayrı bir olay olur :)))

0
0
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

Anlasılmayacak bisey yok gayet acık fenerbahcenin basarılı olması istenmiyor. ne ligde nede avrupada. oyuzden bu ince bıyık tayfasının yönettigi ligden cekilin gavurlarla oynayalım daha iyi

0
0
yanıtYanıtla
Selcuk Hatir:

O lanet olası kupayı almayalım daha iyi. Ben olsam maça paf takımıyla çıkarım. Sezon başında oynanmayan kupa zaten amacından uzaklaşmıştır. 2011 deki kupayı oynatmayan tff neden bu sefer çok inat ediyor? Bu tff yüzünden bu sene dünyaya yeteri kadar rezil olduk.

0
0
yanıtYanıtla
Posoflu Almanya:

Galatasaray yillardir avrupada oynuyor ve bircok önemli macta ligde erteleme talep etti. özellikle fenerbahce kesinlikle karsi cikti ülke puani önemli dedik haayiiirrr tv spor programlari hemen hemen herkes hayiiiirrr !!! simdi ne oldu birden ne degisti? ben fenerbahcenin ülke puanina katki yapmasini bile istemiyorum. yemin ediyorum sanki yunanistan türkiyeye borc veriyor arkasindan konusacak onun gibi hissediyorum fenerin ülke puaninda !!!!!

0
0
yanıtYanıtla
TAŞAR:

kazanırlarsa ne ala. kaybederlerse suçu birilerine atmak lazım değil mi?

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Kankardes:

Fenerbahçe şöyle büyük fenerbahçe her kupaya talip o sene bu sene diosunuz ağlamaktan zırlamaktan başka bişi yaptığınız yok madem avrupa çok önemli çıkma süper kupa maçına, nede olsa alt ligde oynarız gerekirse demediniz mi? Sanki olümpiakosu yenecekte şimdiden kıkıf hazırlıo takım çok yorgundu ayagaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title