Haberler
Güncelleme:

Oyunculuğa ara vererek çiftlik kurmuştu! İlker Ayrık yeni hayatını anlattı: 11 köpek, 2 eşeğim var

Oyuncu İlker Ayrık ve eşi Sanem Bağcı Ayrık, uzun zamandır hayalini kurdukları çiftliklerinde tarım, konaklama ve restoran hizmeti veriyor. Vaktinin büyük bir kısmını çiftlikte geçiren Ayrık, "Her şey güzel gidiyor. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

SMMM:

MİLLETTE BİR DE KÖPEK SEVDASI BAŞLADI.

286
143
yanıtYanıtla
Memet:

Köpek evde bakmaya uygun bir hayvan değil. Ama yaban hayatında,tarlada bahçede,ıssız yerlerde güvenlik için olmazsa olmazdır. Doğru seçilmiş doğru eğitilmiş köpek sahibini kurtarmak için kendi hayatını feda eder.

yanıt12
yanıt0
Erkan Arslan:

iki Esegim Var Deme Seninle üc Esseko Bizene Ciftliginden Varsa Var

62
212
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Ayıp

yanıt3
yanıt0
said faruk çoban:

Eyi dedin dayı

yanıt10
yanıt17
said faruk çoban:

Eyi dedin dai

yanıt3
yanıt19
o zen:

Müstakbel Damat filminden sonra ara vermesi çok yerinde olmuş. Berbat bir filmdi. O kadar insanın parasına yazık günah. Hayatımda en berbat filmler arasındaydı. Sinema nın katili filmlerden bir tanesiydi. İlker in en iyi oyunculuk dönemi 80 ler dizisiydi.

97
38
yanıtYanıtla
Yahya Erdem:

Eşek eti yenmez biri söylesin bu adama

38
93
yanıtYanıtla
Eko bombi:

Uzak doğu mutfağı

yanıt20
yanıt28
Ersin Oğuz:

Çiftlikte 11 tane köpek olmaz olsa olsa bir iki tane olur oda bekçilik maksatlıdır çiftlikte koyun olur kuzu olur keçi olur onların etinden sütünden faydalanırsın faydalandırırsın ülkeye katkın olur

13
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title