Haberler
Güncelleme:

Tel Aviv'de binlerce kişi ateşkes için sokaklara döküldü: Ya kabul edin ya da sokakları yakarız

İsrail Savaş Kabinesi'nin, Hamas'ın ateşkes teklifini reddederek Refah'ta saldırılara devam kararı alması Tel Aviv sokaklarını karıştırdı. Netanyahu yönetimine tepki gösteren İsrailliler, Hamas'ın kabul ettiği ateşkes için İsrail hükümetine çağrı yaparak, "Ya kabul edin ya da sokakları yakarız" şeklinde sloganlar attı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

Vahit Tutal:

Haması anlayamıyorum. Savaşı onlar başlattılar büyük bir zafer elde etmişler gibi kutladılar . Binlerce insanın ölümüne ve göç olmasına sebeb oldular. Kendi şehirlerini yerle bir ettirdiler. İnsanların sefalet içinde yaşamasına sebeb oldular. Çocuklar babasız annesiz, anne babaların çocuklarını kaybetmesine sebeb oldular. Müslümanlık için ne yaptınız ? Gerçekten çünkü en çok müslümanlar zarar gördü. Siz sivilleri öldürüp sokaklarda gezdiriniz. Şimdi ateşkes için sağa sola yalvarıyorsunuz.

647
486
yanıtYanıtla
Atakan yılmaz:

hergün ölmektense bir kere ölüyorlar.sen ben onları anlayamayız boş konuşma

yanıt531
yanıt583
Muharrem Şahin:

Filistin topraklarında yaşayan yahudiler sivil değildir

yanıt1
yanıt1
F Ö:

Birisi deseki Mustafa Kemal Atatürk ü anlamıyorum savaşa girdi bir sürü ölen oldu . Bunu diyen hakkında ne düşünürsün

yanıt300
yanıt413
JY:

Vahit tural; c annain anni na yol al

yanıt33
yanıt200
Genco:

Anlıyorum diyorsunuz, akabinde de kınıyorsunuz.. Katil İsrail’in kendi halkının bile vicdanı bu denli zulmü ve katliamı kaldıramıyorken, siz hangi vicdana sığınarak İsrail’in zulmünü bu ifadelerle kamufle etmeye çalışıp, Filistin’i kınayabiliyor ve suçlayabiliyorsunuz !? El kadar bebeklerlerin ve binlerce masum insanların bedenleri parçalanıyor sizin hiç mi vicdanınız acımıyor bunları yazarken.?!

yanıt281
yanıt172
Blackened:

Savaşı onlar mı başlattılar? Senin Filistinlilerin 48 den beri ne çektiğinden, kaç milyon insanını kaybettiğinden, nasıl bir tecritte yaşadıklarından haberin var mı? Sana göre Sütçü İmam, Hasan Tahsin falan da "savaşı" başlattığı için suçlu o zaman? Ne yapacaklardı peki? İçinde tek filistinli kalmayana kadar, Kudüs tamamen israilin eline geçene kadar, nesilleri kuruyana kadar "eyvallah" mı diyeceklerdi?

yanıt325
yanıt178
Öner Süt:

Sen yahudimisin ??

yanıt4
yanıt1
gökhan yıldırım:

bir elin yağda,bir elin balda zafermi olur?

yanıt24
yanıt6
BİR DOST:

Haması anlamaman çok normal yıllardır neler çektiklerini ne yaşadıklarını bilmiyorsun. Her gün zulüme uğrayan her gün 3 kişi 5 kişi öldürülen bir ülkenin evlatları, Şehit çocukları onlar. Sen o ortamda büyümüş olsan ancak anlardın. Filistin halkından bir kişi gördünmü Haması kınayan ? Hepsi haması destekliyor çünkü "La Galibe İllallah" Allah' tan başka zafer sahibinin olmadığı nı biliyorlar.

yanıt77
yanıt11
Mehmet Yanğıl:

sende yaşadığın şehrinde ülkende hapishane muamelesi görürsen inan belki Hamas'tan daha beterini yapardın oradaki insanlar yıllarca Abluka altında İsrail topraklarına el koymuş.bende bu muameleyi görmekten se toprağımı savunup ölmeyi tercih ederdim.

yanıt10
yanıt3
Vatansever:

Arkadaşım Siz iyi misiniz İsrail yıllardır Filistin'i işgal ediyor ve yüzlerce masum insanı öldürdü siz Hamas'ın saldırısına odaklanmışsınız çok yazık size acıyorum üzülüyorum Müslüman bir insan böyle düşünemez

yanıt6
yanıt3
Muratsa:

bunlar bir cok müslüman liderden daha iyiler.

143
105
yanıtYanıtla
Kara Murat:

Zalimlere karşı direnen Filistin halkına ve Hamasa selam olsun. Canlarından geçip davasından geçmeyenleri tatlı canını her şeyden aziz bilenler anlayamaz.

60
24
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

nasıl olsa senin ailen çocuğun orada tehlikede namlunun ucunda değil buradan sallayıp duruyorsunuz

yanıt25
yanıt18
ARSLANOĞLU Hakan:

Adaleti Halkın suskunluğu öldürür. Sokaklara dökülen İsrail Halkı gerekeni yapıyor. İnşallah istedikleri olur..

80
1
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Sokakları yakmasınlar Tel Aviv meydanında Netanyahu'yu yaksınlar. Hem o ateş bu Dünya da onun için antreman olur.

51
2
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bence İsrail'de olan eylemler, tüm dünyada yapılan İsrail karşıtı eylemler hepsi uydur kaydır, etkisiz, İsrail'le birlikte hareket eden devletlerin organize ettiği kontrollü eylemlerden öteye gitmeyecek kısır hareketlerdir.. bütün Avrupa, ABD İsrail'in başarısı için birlikteler, Araplarda dahil gibi.. Türkiye yanlız bu konuda ama tedbirli olması gerektiğinin bilincinde hareket etmek zorunda.

3
1
yanıtYanıtla
İlhan Binen:

ya Allah bismillah, güneş batıdan doğması mecaz anlamı içerir demeki, zerre kadar müslümanlar yünetimleri imanı olsaydı vicdanen içleri dışları rahat etmezdi

3
0
yanıtYanıtla
M.sadık yurtcicek:

hamas küresel bu oyunun en populer oyuncusu.hamasın bu saldırısı olmasaydı itrail bu kadar toprak ve can alamazdı .12 eylül saldırısı sonrası kapitalistler ortadoğudan hiç ayrılmadı.12 eylulu yapanda aynı oyuncular

2
0
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Onu bunu bilmem yahudilere yandaşlık yapmadan önce düşüneceklerdi! Toprak verip kucak acarsan ticaret yaparsan yahudiyle sonun böyle olur ! Haksızlık yaparsan böyle olursun. Bakın hitlere ve almanyaya yahudileri gönderdi kral gibi yaşıyorlar. Hak yerini bulur bir şekilde!

1
1
yanıtYanıtla
sezgin sucin:

yıkın orayı

2
0
yanıtYanıtla
aRMa 1979:

7 eylul 2023 saat sabah 7 Hamasim değil israilin projesidir

0
1
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

BRAVO İSRAİL HALKI ONLAR DA ANLADI BU OLAYLARIN ONLARIN SONUNU GETİRECEĞİNİ

1
0
yanıtYanıtla
Cafer Bostancı:

sizin ilanınız biziz zamanı geldiğinde hesab sorulacak

0
0
yanıtYanıtla
Kemal Aslan:

Dunya abd liderligini artik kabul etmiyor tasmasini tasidigi israili habire saldirtiyor abd nin icinde israil vatandaslari var ve bunlar azinlik olmasi nedeniyle abd yonetiyor bunu abd kabul etmek istemiyor yani onlarda 2 arada 1 derede kaldilar ama bildigim tek sey israil durdurulmasa abd nin bile engel olamacagi bir savas kapida bu savas abd nin cokusu olacak cin sadece izleyecek en sonda oda savasa dahil olacak ve dunya gucu cin olacak abd nin bir hukmu kalmayacak...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title