Haberler
Güncelleme:

ABD Temsilciler Meclisi'nden TikTok yasağına onay

Temsilciler Meclisi'nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok'un ABD'deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. Tasarıya göre, ByteDance'ın TikTok'u elden çıkarması için 6 aydan 1 yıla kadar süresi var. Tasarı, Senato'daki oylamanın ardından Başkan Joe Biden'ın onayına sunulacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

ismail bey :

Bizde de yasaklanmalı..

204
7
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Neden yasaklanacakmis? Burasi laik ve demokratik bir ülke.. dileyen diledigini izler ve yapar! Milleti dinle kandirmayin??

yanıt15
yanıt148
Mehmet :

Sessiz çığlık denen mahluk Amerika laik demokratik ülke değilmi orda yasaklanmasına onay veriliyor nedenburada istemiyorsun yoksa sense tik tok tan para kazananlardan mısın

yanıt84
yanıt2
Sessiz ciglik:

Mehmet kardesim yaşımın sonuna kahkaha resmi koymustum. Sirf laik demokratik kesime laf vurmak icin hani onlar boyle düşünüyorlar ya. Yanliz orda yazinin sonuna soru işaret geldigi icin yanlis anlasildim. Ironi yapiyorum kardesim seninle ayni fikirdeyim.

yanıt36
yanıt4
hanefi hanefi:

Youtube shortsu yasaklayalım tiktokun yasaklanmasına da onay veririm.

80
7
yanıtYanıtla
Bünyamin İmen:

Tiktok v.b. uygulamaları önce kendimize sonra da tüm yakınlarımıza kullanmamalarını tavsiye edelim!

64
6
yanıtYanıtla
faruk :

çin uygulaması yasaklı..peki abd uygulamaları yasaklanmalı mı ? sonuçta dünyaya en çok zarar veren ülke abd..hiç bir ülkeye iyilik yaptığı görülmemiştir...her ülkeye girer bir kaç seneye yerle yeksan eder çıkar...abd uygulamalarıda yasaklanmalı!

39
3
yanıtYanıtla
Huseyın Sezgi:

Abd işine gelmeyen şeyi yasaklar,özgürlük falan hikaye.

20
4
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Hadi yiyorsa tr de kapat kapatabilirsen

1
0
yanıtYanıtla
Muhsin Şirin:

watsap tıktok facebook da yasaklansın bizde de inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Cem Bayraktar:

Yarın HABERLER uygulaması içinde aynı muamele yapılsa hiç hoş olmaz.Böyle birşey olsa uygulama maazaları buna karşı çıkar.Şahsen Google ben dava açarım.

0
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Abd bizden daha fazla dusunuyor halkinin ahlakini ne o bizin yetkikiler tik tok tan mi cekiniyor da kapatamiyor pislik yuvasini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title