Haberler
Güncelleme:

Meclis'in sır küpleri! 2'si kadın 8 kavas, siyasi tarihe yakından tanıklık ediyor

TBMM'de kürsüdeki su bardağından, kanun metinlerinin sıralara dağıtılmasına kadar birçok görevden sorumlu 8 kavas, Türkiye'nin siyasi tarihine yakından tanıklık ediyor. Meclis'te daha önceleri kapalı oturumlara işitme engelli kavaslar katılırken şimdi ise bu görevi, yeminli kavaslar yerine getiriyor. Kavasların Genel Kurul'daki kıyafetinde yer alan zincir de Türkiye'nin birliğini, beraberliğini ve bütünlüğünü temsil ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Mehmet Gazanfer:

Bırakın bu işleri maaş ne kadar bunları kim seçiyor önemli olan bu

82
13
yanıtYanıtla
Emir Emre:

dolgun maaş olduğundan eminiz dimi

yanıt24
yanıt2
mardinli yiğit:

ortalama 60 70 bin alıyorlar.. yani bir kamu kurumunun başındaki en yetkili müdür maaşıyla aynı düzeyde..

yanıt15
yanıt2
Timur:

Böyle önemli insanların yüzlerini, isimlerini niçin paylaşıyorsunuz (yada niçin devlet izin veriyor)? Mesela MİT toplantısında konuşma yapmış Erdoğan, toplantıdan bir resmi bizzat kendisi paylaşmıştı sonra MİT üyelerinin yüzleri çıktığı için silinmişti resim (11 Ocak 2024).

48
6
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Önemli insan mı? Belki şahsen, tek tek çok önemli ve güzel insanlardır ona sözüm yok; fakat yaptıkları işe göre konuşuyorsan öyle çok bir önemi falan yok. Verdiğin örnekte haklısın; MİT görevlisinin, askerin, polisin, vb. fotoğrafını paylaşmak çok yanlış ama şu arkadaşları paylaşsan ne olur, paylaşmasan ne olur.

yanıt6
yanıt2
abdullah HAMARAT:

Hiç bir is yapmadan dolgun maas alan kisiler

33
11
yanıtYanıtla
Bilal Yildiz:

Ee simdi ifsa oldular.. bence yanlis bi durum madem ki bukadar onemli ve gizli olabilecek isleri biliyor olmalari. Tuhaf bi haber

35
5
yanıtYanıtla
tilki selim:

kahraman soy ismi yoksa eski meclis başkanının soy ismi ile tesadüfen mi aynı ????

7
5
yanıtYanıtla
Erol KAVAS:

Ben de atanamamış Kavas'ım :)

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title