Haberler
Güncelleme:

Öğrenci yurdunda TÜBİTAK birincisine işkence iddiası! Koç Üniversitesi ve Ümit Özdağ'dan art arda açıklamalar

Koç Üniversitesi'nde okuyan TÜBİTAK birincisi F.B. iddiaya göre aynı odada kaldığı 2 öğrenci tarafından önce kemerle dövüldü, sonra kızgın ütü ve kesici aletle darp edildi. Kürt olduğu için işkence yapıldığı öne sürülen öğrenci okuldan uzaklaştırılırken, dava dosyasında giren ses kayıtlarında Zafer Partisi'nin de adı geçiyor. Olay sonrası Koç Üniversitesi ve Ümit Özdağ'dan art arda açıklamalar geldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

Cengiz Ayhan:

Üniversite de bu ırkçılık varsa bittiğimizin özetidir.

138
147
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Okuduğunu bile anlayamayan,oksijen israfı insanları gördükçe bittiğimizin resmidir bu.

yanıt203
yanıt52
Cengiz Ayhan:

Önder saçmalıyorsun oksijen al tekrar oku yapılan ırkçılığı okuuuuu

yanıt33
yanıt66
Cengiz Ayhan:

Onder okuduğunu anlayamıyorsan sende ırkçısın

yanıt27
yanıt60
ibrahim kırtay:

saldırıya uğradığını iddia eden fb. her ne kadar ırkçılık nedeniyle bu şiddete maruz kaldığını söylese de karşı taraf olayın ırkçılık değil cinsel sorun nedeniyle meydana geldiğini açıklamaktadır. insanları dil,din,ırk, renk vs. sebeblerle bölmeye çalışmayalım,dost olalım kardeş olalım arkadaş olalım ama bölücü olamayalım.

yanıt45
yanıt10
Kurt bey:

20 yıl once He ben türküm yetiştirme yurdunda kaldım durduk yere kürt kökenli biri koluma kızgın ütü bastı ozaman bitmedikte şimdi bittik.

yanıt26
yanıt4
EVO20 :

Haberin yarısını okuyarak yapan beyinsizleri gördükçe ne kadar oksijen israfının ortalıkta dolandığını bir kez daha görüyorum!

137
33
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Sen haberin hepsini okusaydın, ses kayıtlarındaki cümleleri okusaydın sende böyle demezdin. İyi incele bakalım derim.

yanıt27
yanıt24
Şerif Ali:

Söylenecek çok şey var mı? Siz böyle yaptıkça gençleri farklı düşüncelere ve örgütlere yönlendiriyorsunuz. İbretlik ders olsun diye en az 15 ile 20 yıl hapis vereceksin. Bakın başka yerde bir daha yapılacak mı? Götürüp çay ısmarlayıp salmayacaksınız... Bazı olayların bitmesi için önce aynada kendimize bakmamız lazım... Bu olayı gören milyonlarca kürt kardeşlerimiz ne düşünecek? Ne caza verilecek bekleyip göreceğiz.

64
96
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

haberin tamamını OKUmadan yorum yapmışsınız cengiz bey. en büyük eksikliklerimizdne birisi de okuyup araştırmadan yorum yapmak galeyana gelmektir. lütfen haberi tekrar okumanızı rica edeceğiz

yanıt114
yanıt29
Malatyalı:

Yıldıray denen zat. Ses kayıtlarını okudunuz mu. Boş boş konuşmayın. O işkenceyi yapanlar ibretlik ceza almalı. Gerekirse o diploma geri alınmalı. Bakalım birdaha böyle olaylar oluyormu.

yanıt31
yanıt79
Malatyalı:

Koç üniversitesine yakışmıyor. Ses jsyitlarinda belli ediyor olay. Boşuna milleti kandırmayın. O çocuğa işkence ve ayrıştıran yapıldığı o jayitlarfa vardır. Utanmadan birde cinsellikle suçlanıyor. Bu yapılanlar cezasız kalmamalı. Turkiyeyi ayirimin içine getirilmiş. Bu ve benzeri olaylar kabullenilemez. Türkiye kaybeder.

47
34
yanıtYanıtla
Hayri :

Masum görünen sıradan görünen hareketlerle sinir uçları uyarılıyor hiç biri tesaduf değil böyle buyuk toplumları karıştırmak için kitlesel prokovatif eylemler her zaman ilk denenen yol olmuştur burada görev iktidara düşüyor seçim kazanacam diye hoyratça halkı birbirine düşman etmek politikalarından acilen sıyrılsın seçimi kazansan da kaybetsen de hayat devam eder ama buyuk iç karışıklıklarda hiç bir görüş sahibi rahat uyuyamaz

32
11
yanıtYanıtla
Hsn:

Bu chpliler kadar insan ayrıştıran kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret eden bir kitle daha yoktur ama gel gör ki hep hükümet ayrıştırıyor propagandası yapıyorlar tam zeytinyağısınız.

yanıt0
yanıt2
D:

Allah ırkçı zihniyetin belasını versin. Ne buluyorsunuz bu ırkçılık ruh hastalığında anlamak zor gerçekten. Lütfen pskiyatriler bu hastalığa bir ilaç bulsunlar.

6
5
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Savcılık Raporunda neden bu haberde bahsi edilmiyor. Mağdur F.B.'nin, kendisine yönelik fiziksel saldırı ve ırkçı ifadeleri içeren 5 ayrı ses kaydına ilişkin savcılığın hazırlattığı bilirkişi raporu dün dosyaya girdi. 6 sayfalık rapora göre, konuşma Hasan. E. K. ile ile F. B. arasında geçiyor.

9
0
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Irkçılık terör olarak kabul edilmeli

5
3
yanıtYanıtla
Kaya Gitu:

Ses kaydını hangi ara kim aldı? Gözüken olay Zafer Partisini ırkçılıkla yaftalamak. İçeri alınan öğrenciler bakalım dışaraı çıkacak mı?

3
4
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

O kadar taraflı düşünüyorsunuz yapılana değil savunmalara bakıp küçücük. Beyinlerinizle yorum yapıyorsunuz oda 3 kişi kalıyor 1 kişi 2 kişinin saldırısına uğruyor o şahıs iki kişiye cinsel saldirida mi bulunmuş bu hangi. Mantıklı insanın mantığına uyar

5
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Hem dayak hem iftira mi??

4
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

Alfabenin ilk harfiyle yapılan haberlere dikkat etmek lazım

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title