Haberler
Güncelleme:

Eski bakan ve yazar Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti

Eski Devlet Bakanı ve filme uyarlanan "Salkım Hanımın Taneleri" romanının yazarı Yılmaz Karakoyunlu, evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Karakoyunlu'nun vefat haberini duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yılmaz Karakoyunlu, İstanbul'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Yusuf Yunus:

Kabrin arkası için çalışınız, hakikî saadet ve lezzet ondadır.

32
8
yanıtYanıtla
JY:

YAV HE HE.

yanıt7
yanıt29
JY:

ISIKLAR ICINDE UYUSUN.

5
32
yanıtYanıtla
ahmet :

hangi ışık? fluoresans mı, led mi? yoksa cehennem ateşinin ışıkları mı? ışık ta mı iyi uyunur? yoksa karanlıkta mı?

yanıt9
yanıt1
Mark Kolçak:

Hayat böyledir işte. Her ne kadar bir şeyler yapsakda.. en sonunda ölüyoruz. Acaba ölümü acısız olmuşmu. Acaba ben ölünce benimde ölümüm acısız olacak mı ? Umarım MANA benim ölümümü acısız yapar ben bir gün ölünce.

7
24
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Sen böyle inanç fakiri bir kafada gidersen, Azrail A.S sana öyle özel muamele çeker ki görürsün saçma sapan batıl putlara ve ruhlara tapmanın sonucunu, hele birde Ahir Dünya hesap günü geldiğinde kaçacak delik bulamazsın ..

yanıt24
yanıt5
sade vatandaş:

sağlığında adaletli olup kimseye zulüm etmeden kul millet yetim hakkı yemeden yedirmeden yiyenlere seyirci kalmayıp arka çıkmadan gidene Allah rahmet eylesin gerisine kim ne yaparsa yapsın

yanıt11
yanıt0
ahmet :

ölen bedendir, ruh ölümsüzdür. bu dünya bir sınavdır. bu dünyada yaptıklarının karşılığını sonsuz bir yaşamda ya ödül, ya ceza olarak göreceksin..

yanıt5
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title