Haberler
Güncelleme:

4 kişiyi öldüren tır 5 yıl önce de aynı köprüye çarpmış

İstanbul Bakırköy'de 4 kişinin ölümüne yol açan tırın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı ortaya çıktı. Ayrıca, 2023'te Anadolu Efes'te oynayan ABD'li basketbolcu Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı köprüye çarpan bir tır devrilmiş ve Dunston yaralanmıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Neslihan Öztürk:

Demek ki oradan tır geçmemeli . Yasaklanmalı. Hatta bence tırların ayrı bir şeridi bile olmalı, diğer araçların girmesinin yasak olduğu. . Bazen bazıları sol şeritte otomobilden hızlı gidiyor. Allah rahmet eylesin , çok üzüldüm aileye.

127
3
yanıtYanıtla
Seyit Keşli:

demek ki adam gibi ceza verilmemiş. Suçlu olan kimse tır şoförü mü yoksa o üst geçidi yapan mı kimse ceza almamış ki olan suçsuz günahsız dört kişiye olmuş. yazık çok yazık insanlar iftar için yola çıkmış şu hâle bak insan hayatı bu kadar mı ucuz.

76
2
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

bu ülkenin en büyük sorunu adalet ceza olmamasi

38
1
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

İnsanların hayatı neden bir uyarı tabelasının görülüp görülmemesine bırakılabiliyor ? Yolu standart dışı yükseklikte tuzak köprü ile kesmek şart mıdır ?

19
4
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ceza yok yani dışarı da geziyor yine direksiyonun başında öyle mi

13
1
yanıtYanıtla
fırat ÖZYILDIZ:

Devlet o yola bi çözüm bulamaz mı, Herkes tır şoförünü suçluyor. Sürekli orda aynı problem yaşanıyor, sürücülerin dalgınlığına denk geliyor. Ordaki 2 Köprü yeniden yapılarak yükseltilsin ya da yol kazılıp derine indirilsin. Tırlar da rahat rahat geçsin. Kesin çözüm bu kadar basit, yoksa tekrar aynı şeyler yaşanacak…

8
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Tır altında kalan araba kağıt gibi ezilmiş. !!!

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title