Haberler
Güncelleme:

Oğlunu istismar etmekle suçlanan Ender Saraç, hakim karşısında gözyaşlarına boğuldu

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve soruşturma aşamasında çocuk ve annesinin geri aldığı "istismar" iddialarına yönelik hapis istemiyle hakim karşısına çıkan Ender Saraç, gözyaşları içinde ifade vererek "Çocuklarımı 4 aydır görmüyorum. Mağdur oldum, zarar gördüm. Hayatımı geri istiyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

İbrahim Demirel:

Bir insan bunu nasil yapar hele ki öz oğluna aklım almıyor. Belki oğlu iftirada atıyor olabilir inşallah öyledir. Yoksa benim midem bu olayı almıyor inanılır gibi değil.

144
15
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Erkek çocuğun babasına bu iftirayı atabileceğine ihtimal vermiyorum.

yanıt5
yanıt6
O Z:

Şoförü le yaşadıklarına okeysin yani.

yanıt0
yanıt0
Dr.Kimbel:

Simdi bana kizacaksiniz ama bu bir gercek,merkez bankasi faizi yüzde 500 yapsa enflasyon düsmez,biz ac gözlü firsatci bir halkiz gavurda enflasyon yillik 3,5 ile 6 arasinda olurken bizde niye cüzde 80 enflasyon oluyor onlar hiristiyan olduklari icinmi hsni biz müslümaniz hak yemeyiz ,birakin allah askina böyke müslümanlik olmasin ha siz memnunsaniz aglamayin pahaliliga

35
78
yanıtYanıtla
Fakır:

sen ne konuşuyorsun değişik. haber ne senin anlattığın ne

yanıt155
yanıt9
Elcabbar:

Fakır..zaten kendisi değüşük..

yanıt17
yanıt9
Göktuğ Bozkurt:

Çok doğru tamam enflasyon var ama abi bugün otogarda bilet Alaçam internetle uğraşmayım diye gittim intenette bilet 150 lira adam benden 200 lira istiyor ya internetteki fiyatı gosterince afalladi tabi halk artik uyanık olmalı kim derse desin

yanıt31
yanıt6
Ali Tezel:

Iftiradır. Para koparma peşinde

86
13
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Kötü niyetli kadınların, İstanbul sözleşmeside ki Büyük zulüm olan Kadının beyanı esastır maddesi, çok insanı canını yakaktı, çok yuva yıktı, mağdur etti ve etmeyede devam ediyor malesef. Avukatlar ve feminist kadınlar mahkemeleri kazanmak ve istediklerini elde etmek için kadının beyanı esastır kanunundan güç alarak çok iftiralar attılar. Bir keresinde kadının biri durduk yere gözümüzün önünde kocasına iftira attı ve adam hapise girdi.

65
23
yanıtYanıtla
aydg:

ya Allah'tan kork be! İstanbul Sözleşmesini baştan sona okudun mu? hakkında bir bilgin var mı? bir kere okumamış adam gelmiş burada atıp tutuyor. ayrıca delil ve kanıt olmadan kimse tutuklanmaz. açıp okusanız bunu bilir, buraya da bunu yazıp komik duruma düşmezdiniz. hukukta yok bir kere bu. kadının beyanı esas alınır ardından araştırmaya konulur. şahitler dinlenir , deliller aranır, doktorluk bir mevzu ise dr raporları alınır, bilirkişiden destek alınır. araştırılır yani.

yanıt18
yanıt15
aydg:

dip not: tüm bu saydıklarım erkek magdurlar için de geçerlidir. oradan buradan duyup yalan yanlış yazacağınıza , kaç yaşında adamsınız kendiniz okuyun üşenmeyin bir zahmet. ayrıca hukuk konusunda zerre bilgisi olmayan insanların da yorum yapması ironik! verdiğiniz örneğin yaşanmadığı aşikar ama hadi yaşandı diyelim; direkt tutuklandıysa sözleşmeyi değil devletin hukuk sistemini eleştrmiş oluyorsunuz:))

yanıt14
yanıt6
Güray Dilli :

Yapay zekadan korkulur. Başımıza her türlü bela açılabilir. İleride robotlar insanları yönetiyor derlerse şaşırmam

65
7
yanıtYanıtla
Hasan Ağa:

Yinemi Ensar vakfi

11
35
yanıtYanıtla
Hayri :

videon un başında ilk dikkatimi çeken şu oldu bunlardan her yerde karşınıza çıkar işguzarın biri fotoğraf çekmek yok diye işgüzarlığını yapıyor kim bu, mubaşır sana ne orada düzenden sen mi sorumlusun mahkeme koridorunda fotoğraf çekilmez diye bir hukum mu var varsa bu hukumu takip etme görevini sana mı verdiler senin iki metre gerinde de çekiliyodu görmedin nooldu kıyamet mi koptu işguzar

7
7
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Bir çocuk böyle bir durumu anlatıyor yardım istiyorsa her ne olursa olsun ciddi şekilde değerlendirmeli , ne yazıkki birçok çocuk istismara uğruyor, üstü kim olursa olsun kapatılmamalı.Adelet önünde herkes eşit olmalı..

8
2
yanıtYanıtla
Akin Iscan:

Boşanma davası başka bir mecraya kaymış. Keşke çocuk uzak tutulsaydı. Ender Bey e tavsiyem hukuk mücadelesini eniyi şekilde sürdürmesi.

4
2
yanıtYanıtla
slim shady:

Allah, hakimlere ve avukatlara kolaylık versin.Bu adam suçsuzda olabilir suçluda.Yapay zeka bu işin içinde olabilirde olmayabilirde. Kim hangi suçtan nasıl aklanır çok zor iş! 3-4 yıla daha da zorlaşacak.Bir çok suçsuz insan suçlu durumuna düşebilir.Suçlularda beraat edebilir.

5
0
yanıtYanıtla
Olgun Demirel:

Eee şimdi ayakta nefes alıyorlar, yarın birgün bu iftira atanlar ona çanak tutanlar kanunlarda bir tarafa imtiyaz sağlayanlar elbet can verip toprak altına gireceksiniz sizi kim kurtaracak.

1
1
yanıtYanıtla
ugur bilgin:

Böyle ahlaksız bi iftira olurmu yahu lanet olsun iftiracılar size Dünyada tanıdığım en insansın ender saraç hoca anlının akıyla çıkacaksın bu nüsipetten allah yardımcın olsun

0
1
yanıtYanıtla
KILIÇ ASLAN:

Bazı hakimlerin "hayatın olağan akışına aykırı" yorumundaki tezat ve pozitif ayrımcılık olayı çok masumun canını yakıyor. Umarım gerçek neyse bir an önce ortaya çıkar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title