Haberler
Güncelleme:

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Girdiği pres makinesine sıkışarak can verdi

Kocaeli'de pres makinesi kurulumu sırasında bilinmeyen nedenle makinenin içine giren fabrika sahibi, presin çalışmasıyla sıkışarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (31)

masteng aston:

Ecel geldimi sonuc kacinilmaz.

234
21
yanıtYanıtla
Mengele:

Bilincsiz hareket edersen sonuc aci olur malesef

yanıt204
yanıt22
DEMOKRAT:

Mengele, ecelin de bize görünen bir sebebi olmalı o da sizin dediğiniz gibi tedbir almamış. Allah rahmet eylesin.

yanıt16
yanıt0
Altay Bozkurt:

HABER BASLIGI COK SACMA, BIR ANLIK HATA BUMU?? ADAM ISIKLARI YANAN VE HERAN CALISABILECEK BIR PRES MAKINASININ ICINE GÖZ GÖRE GÖRE GIRIYOR, HABER BASLIGI BILE BILE LADES OLMALIYDI.

yanıt1
yanıt0
suleyman altıntaş:

Bunun ecelle bir alakası yok. Bu herif resmen ihtihar etmiş.

yanıt0
yanıt0
Orhan:

Allah rahmet eylesin

240
4
yanıtYanıtla
Mehmet :

Giden arabanın freni çalışıyor mu diye önüne atlamaktan farkı ne bunun... Eyvallah ecel... Ama Allah akıl vermiş, kullanalım diye. Yoksa seme gibi yaratırdı bizi, her çukura düşeni alırdı yanına.

165
10
yanıtYanıtla
Sinan Kaygisiz:

Ecelin geldiği zaman aklın tutulur kardeş... 50 yildir şöförlük yapan dayim trafik kazasinda,hem kendi hem karşi taraf vefat oldu... bir arabanin kalbini beyninin en ince detaylarini bilirdi...Ama Malesef...Ecel..geldimi iş biter.

yanıt125
yanıt30
Köfteci Jardel:

Gazze'deki el kadar bebeklerin hepsinin birden eceli mi gelmiş mesela? Saçma sapan konuşmayın. Sebep sonuç ilişkisi vardır.

yanıt2
yanıt3
sade vatandaş:

makinada enerji olduğu kumanda panosundan anlaşılıyor işin erbabı sistem açıkken böyle bir makinanın içine girmez

169
3
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

iyiki bir işçiye olmadı o daha gariban

17
126
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Adam ölmüş la ölmüş. Sanki öldükten sonra tazminattan yırtabilecekmiş gibi ne alaka işçi olsa daha mı çok ölecekti

yanıt67
yanıt3
Salih Kandıralı:

İşçi şu an işsiz kaldı. Patron gitti.

yanıt37
yanıt10
Caner Alp:

Adam hem patron hem çalışandı. Yardımsever iyi bir insandı. Salk sala lk yorum yazıp yakınlarını daha çok üzmeyin insan olun.

yanıt161
yanıt1
Ali Çelik:

Allah rahmet eylesin rabbim hayırlı ölüm nasip etsin herkese inşallah ecel nerede ne zaman geleceği hiç belli değil pires Makinesi emekli olana kadar bu işi yaptım bir saniyelik hata canından eder dikkat edilmesi gereken bir iş ve asla üzerine düşmeyen bir işi yapma sorumlusu varken ama bazen bir anlık hata

62
3
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

Allah rahmet eylesin keşke dikkat etseydi

43
1
yanıtYanıtla
Caner Alp:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kaza olduktan sonra ne desek boş, olmadan önce önlem almak eğitim almak gerekiyor.

39
0
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bunlar normal..

11
12
yanıtYanıtla
Mustafa Ömer Faruk İbisoglu:

borçları da vardıysa biraz da sıkıştıysa

0
15
yanıtYanıtla
Zaky:

Makina ekipman kaza yapmaz. Insan yapar. Her kaza onlenebilirdir. Muslumaniz kadere yazgiya inaniriz, imanin sartidir ama egitim ile olum, kaza kader olmaktan cikartilabilir. 57.000 kisinin calistigi bir tesisteyim, yaranmadan gecen gun sayisi 732. Demek olum ve kaza kader diye atfedilemezmis..

4
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

çalıştığın 57.000 çalışanı olan hangi tesis bu

yanıt5
yanıt1
Aras Yılmaz:

Yaşamınızda karma yaratmamaya çok dikkat edin açısı kötü çıkar. Presslenerek ölmek acı bir ölüm kimsenin ahını almayın sakın. 3 günlük dünya unutmayın burada çok kısa bir süreliğine misafiriz dünya gezegeninde.

4
1
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

Bir anlık cehalet ve hata...sonrası can kaybı.Önce tedbir,sonra bana tevekkül demiş yüce yaradan...:(İnşallah himayendeki çalışnlarına hak etiklerini veriyordun.Rahmetle...

3
0
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

Mekanı cennet olsun, ailesine sabırlar dilerim, nasıl bir hatadır bu, gencecik te insan

3
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Allah Allah..icim bir tuhaf oldu..ecel gelince yapacak bir sey yok;((

2
0
yanıtYanıtla
Mustafa Ömer Faruk İbisoglu:

gerçek bir iş adamından bahsediyoruz. eviyle işi arasında mekik dokuyordu artık sadece işi ile işi arasında sıkışıp kaldı

1
1
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

ALLAH rahmet eylesin tüm sevenlerinin başı sağolsun her nefis zamanı geldiğinde ölümü tadacak bu görüntüler sadece vesile..

1
0
yanıtYanıtla
Mengele:

45 yildir yurtdisinda makine kurdum makine mühendisiyim benim kurdugum makinenin yanina kimse yanasamaz buna izin vermem makine kurulup calisana kadar makine bana ait kurulup calisir üretim yapar ondan sonra anahtarini teslim ederim bu kadar

1
0
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bir anlık hata ah be güzel kardeşim neden giriyorsun çok feci

0
0
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Hani redbir bilim ilim deniliyor ya . Tamam ilim bilim tedbir mutlaka kaçınılmaz şarttır ama bazen kavşağı dönerken sağa sola bakıyorum araç gelmiyor. Yola girerken daaaatt diye biri kornaya basıp duruyor ya baksanda görmüyorsun yada öteki çok hızlı geliyor. Bazen duyduğunu duymuyor gördüğünü görmemeiş oluyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
VEFA:

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun Fabrika kuracaksın. Sonra onun içindeki pres makinesine sıkışıp hayatını kaybedeceksin. Kaderden öte yol yok...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title