Haberler
Güncelleme:

Tatbikat görüntüleri ortalığı fena karıştırdı! Netanyahu tepki gösterdi, İsrail ordusu özür diledi

İsrail ordusunun, Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria'da bir Filistinliyi kaçırdığı varsayılan tatbikatla ilgili görüntüleri tepki çekti. İsrail Başbakanı Netanyahu'yu da küplere bindiren tatbikat sonrası İsrail ordusu özür diledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

mahalle sakini:

Her gün çoluk çocuk kadın bebekleri kaleden teröristler tatbikatta Filistin'li bir vatandaşı kaçırdı diye özür mü diliyor, dalga mı geçiyor bunlar ?

275
32
yanıtYanıtla
MoonShine:

La bişey olmaz, bizim ülkemizde israil katlettiğinin 2 katı kadar vatandaş depremde vefat etti, ben hükümetten bir tane özür mesajı görmedim. Hatta ve hatta bize oy verseydiniz böyle olmazdı dediler. İsrail en azından özür dilemiş.

yanıt52
yanıt191
Erol KAVAS:

Filistinli vatandaşı kaçırdılar diye değil, kaçıran Yahudi yerleşimci rolündeki askerlere "düşman" yeleği giydirildi diye kendi halkından özür dilemiş. İnsan saymadıkları Filistinli kardeşlerimizden özür diler mi hiç bu vicdansız manyaklar?

yanıt0
yanıt0
Ali KARA :

Yıkılasın İsrail enkazını göreyim. Sana devlet diyenin yüzüne tüküreyim. Allah'ın laneti, gazabı üzerlerine olsun.

233
3
yanıtYanıtla
Nazan Fidan:

bunların yatacak yeri yok artık ya hem eli kanlılar hem de gerizekalılar yaptıkları boş boş işlere bak

127
4
yanıtYanıtla
Faruk Kara:

Ulan alçak, depremi bu hükümetmi yaptı, yıkılan binaların yaşlarına baktınmı, yıkılan tüm binalar bu hükümet zamanındamı yapıldı, ayrıca en çok yıkımın olduğu Hatay ili yıllardır sızın zihniyetinize sahip belediye ve yandaşlarının imalatı değilmi, hain yüzsüzler sizi

81
18
yanıtYanıtla
er ak:

yikilan binalarin cogu 2000 den sonra yapildi. imar affi getirdiniz kacak olanlara. hataydaki imar izinleri de sizin zamaninizda verildi. dogru durust kanun cikarip uygulamadiniz. depremde hukumet yetersizdi. askeri sahaya surmedi. afad sov pesindeydi. innsanlar gocuk altinda 3 gun bekledi.

yanıt21
yanıt57
Enes DURMUŞ:

Devletin görev ve sorumluluklarıni lütfen araştırın

yanıt10
yanıt1
Uğur önem:

Bunu şimdi haber mi yaptınız.

32
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title