Haberler
Güncelleme:

Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk imza töreninde gündeme dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından Süper Kupa finalini yorumlayan Özbek'in açıklamaları şu şekilde... Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Eymen Tunç:

Kendi kendinize oynayın artık, bu lig beş para etmez Fenerbahçeden sonra. Her sene şampiyon olun neye yarar rekabet olmadıktan sonra. Edirneyi geçtiniz mi boyunuzun ölçüsünü alıp geri geliyorsunuz zaten.

55
47
yanıtYanıtla
Ali Şenol:

NİYE GERİDE KALAN DİĞER TAKILAR BU ÜLKENİN TAKIMI DEĞİLMİ VALLAHİ ÇOK GÜZEL OLUR

yanıt30
yanıt26
YİĞİT TÜRKALP:

ÇEVİR KAZI YANMASIN DURSUN.

48
41
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

FUTBOLDAKİ KAOSU HEP KÖRÜKLEYEN TAKIM CİNCONDUR.

35
34
yanıtYanıtla
Cansu Soykan:

Fenerbahçe taraftarıyım. Ama efendi ve mütevazi bir insan Dursun Başkan. Gayet itidalli konuşmuş.Helal olsun.

32
29
yanıtYanıtla
Hasan Demirtas:

bir GS li olarak sen ali koçu dinliyorsun.sizi bu seviyeye kim getirdi.Takimin derdine bak once sampiyonlar liginde basaririsina bak

22
16
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Başkan büyük resme bakın bu olayların arkasındaki gizli plan nedir takımlar ve taraftarlar hatta futbolu ve devleti yönetenlerin çok dikkatli olması gerekir. Kaos çıkartma peşinde olanlar var açın gözünüzü.

26
5
yanıtYanıtla
Abdullah Kışpınar:

ne Fenerbahçe ne Futbol Koç ailesinin umrunda mı sizce Bunlar ülkede kaos çıkarmak için planlı bir şekilde kendilerine biçilen rolü oynuyorlar.

13
10
yanıtYanıtla
emin yıldız:

GS ye yakışmayan tek başkan boş konuşuyor...

12
1
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Dursun Şebek konuşmuş

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet SEViM:

Yaa ne diyorsunuz? Biri bırakacağız futbolu diye TFF ye tehditler savuruyor. Dursun Özbek dur yapma diyor. Hala Ali Koç savunuluyor onu gectim. Hala Galatasaray konuşuluyor. Taraftarının da başkanında derdi belli. Dur daaa şampiyon olalım. Sizin tehditleriniz lig düşmek hatta Fenerbahçe yi kapatın bak taraftar nasıl sizi linç ediyor. Tehdide bak külhan beyi. Muhallebili çocuk.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title