Haberler
Güncelleme:

Eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim" diyen genç kadın Müge Anlı'da her şeyi itiraf etti: Yalan söyledim

Kocasını bırakarak kaçtığı için Müge Anlı'ya çıkan Erva eşini, adını, annesini ve bebeğini inkar ederek ağızları açık bırakmıştı. Yayında adının başka olduğunu, kocası olduğunu söyleyen kişinin aslında kuzeni olduğunu, bebeğinin de kardeşi olduğunu söyleyen Evra, bugünkü yayında kaçtığı adama söylediklerinden dolayı yalan söylediğini itiraf etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Babilya :

Zina suç olmaktan kaldırılınca suçlar çoğaldı.

82
10
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

ne alakası var zina ile gene makarnayı yedin yorum attın babilya

yanıt11
yanıt18
heyyy:

En büyük ceza ve adalet ALLAHIN verdiği adelettir. Yalanı çıktı Türkiye ye rezil oldu. Zina yaptığı adamı kaybetti hatta yuva bitti belki de çocuğunu bile kaybedebilir. Böle bir kadına çocukta teslim edilmez. Bu kadın kimseyi kandırmadı kendini kandırdı.Zaten adalet tecelli etmiş oldu.

yanıt0
yanıt0
Export 86:

Eee bunun bir cezası yok mu bu kadının kocası onuru şerefi hayatı zedelenmedi mi devlet kurumu olan mahkeme de hakkını araya mayacak mı iki tarafa da yalan söyledim demekle iş bitiyor mu? Evlilik bu kadar basit mi?

56
3
yanıtYanıtla
mehmet:

bunun kocasıda çok geniş gel yeni hayata başlayalım diyor

43
5
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaa... Yorum yok burada, tırpanlanmış. Demek ki neymiş? Müge gelecekteki cumhurbaşkanlığına oynuyor herhalde ki, şimdiden koltuk çıkmaya başlanmış bile, hakkında olumsuz şey yazılmasını istemiyorlar... Polisçilik, savcılık oynayan bu programdan nefret ediyorum, rütükten de tabii.

9
27
yanıtYanıtla
Perwer:

İlk gün de bunun tasarlanmış bir kurgu olduğunu söylemiştim. Müge Amlı İsimli kadın gerçekten çok şımardı artık. Bu kadının İstanbul Emniyetinden Üstdüzey birisi ile yapmış olduğu evlilik aşk evliliği değil tamamen iş evliliğidir. Türlü rezilliklerin sergilendiği Bu kadının programı dahil diğer kanallardaki benzeri programlar yasaklanmalı.

11
21
yanıtYanıtla
engin akkaya:

ne yani böyle şeyler yaşanmıyormu hiç ? hepsi hayal ürünü mü ? sen hangi dünyada yaşıyorsun ?

yanıt2
yanıt0
Erkan Arslan:

Sinan Calilariyla Müge Anliya Katilmadigi Sürece Bu Programda Hic Bir Tad Tuz Göremiyoz

11
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Müge Anlı sen hergün toplumun içerisine fitne fesat saçıyorsun . Sana ATV de bu görevi İngilizler mi verdi ??

1
3
yanıtYanıtla
Motto Premium:

bunlar ne zaman yayından kaldırıl dı ozaman derimki hahıkaten ahlka varmış,insanların tum duzenını bozan bu sıra dısı ve ahlaksız yayınlardır.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title