Haberler
Güncelleme:

Bülent Uygun'dan çok konuşulacak Galatasaray maçı yorumu: Bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray ile yapacakları maçta puan veya puanlar almak istediklerini söyledi. Uygun, "Biz sadece çıkacağız futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa en güzel şekilde onu yapacağız. Sonra bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Köksal Çelik:

Klasik fenerbahçeli sanırsam zamanında şikeden hüküm giymişti şaşırtmadı hatta fener maçında takımı penaltı kazandığında bile sevinmemişti

113
72
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Sanırsam sende klasik GsTff lisin :)

yanıt14
yanıt8
JokerAllame:

İnşallah Fenerbahçenin başında görürüz seni Fenerin Fenerden başka dostu yok

35
92
yanıtYanıtla
Cem Kınıklı:

tam yeri, yakışır ..

yanıt50
yanıt9
SAMET TEMAS:

dedi şikeden hapis yatan adamsı adam.

83
21
yanıtYanıtla
Mehmet Sinan Bayram:

yinemi fenere mac sattin bulentt :)

28
23
yanıtYanıtla
Musa p:

Biz dediği fener bahçe yanlış anlaşılmasın

25
8
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

antipatik

24
5
yanıtYanıtla
Seko:

Ne demiş ne demiş....

7
0
yanıtYanıtla
EmiDemi:

Abi,tüm ligi siraya gecirmis,2 sezon‘dur tuttugunu öpmüs,tutamadiginida sonraya birakmis,kirmadik rekor birakmamis,ne kadiköy demis ne inönü demis önüne gelene vur allahim vur yapmis,yapmadigi tek yer kulaklarinin arkasi kalmis,yeri gelmis zil zurna sarhos 3‘er 3‘er öpmüs,yeri gelmis sahaya sürülen bebelerini teselli etmis,yeri gelmis 30’cu saniyede öpmüs,yeri gelmis 90 + 10’da sevmis,ama bunlar hala yok tff yok mhk diye aglamaktan vazgecmiyor ve hala akillanmiyorlar !!! O zaman bunlara ne yapilmali?? 19.05.2024 günü hele bir gelin Ali Sami Yene,bakin daha size neler yapacak GALATASARAY neler.

0
2
yanıtYanıtla
EmiDemi:

Abi,tüm ligi siraya gecirmis,2 sezon‘dur tuttugunu öpmüs,tutamadiginida sonraya birakmis,kirmadik rekor birakmamis,ne kadiköy demis ne inönü demis önpne gelene vur allahim vur yapmis,yapmadigi tek yer kulaklarinin arkadi kalmis,yeri gelmis zil zurna sarhos 3‘er 3‘er öpmüs,yeri gelmis saha sürülen bebelerini teselli etmis,yeri gelmis 30’cu saniyede öpmüs,yeri gelmis 90 + 10’da sevmis,ama bunlar hala yok tff yok mhk diye aglamaktan vazgecmiyor ve hala akillanmiyorlar !!! O zaman bunlara ne yapilmali?? 19.05.2024 günü hele bir gelin Ali Sami Yene,bakin daha size neler yapacak GALATASARAY neler.

0
0
yanıtYanıtla
Sahin Hoca:

bulent hoca onnumara lafetmis fenazakso calar

0
0
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Yani bülent...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title