Haberler
Güncelleme:

Şişli'deki AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

İstanbul Şişli'deki bir alışveriş merkezinde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde yine aynı AVM'de bir kişi yaşamına son vermişti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Muzaffar Tiryaki:

İntiharların zirve yaptığı bir dönemi yaşıyoruz gerek maddi gerekse manevi

375
28
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Zaten hep ya atlamış ya da düşmüş oluyorlar, üçüncü alternatif yok, SÖZ MECLİSTEN DIŞARI, ollum elleme cııızzzzz.... yazarsan ellerin, söylersen dilin, düşünürsen beynin, manalı bakarsan gözlerin yanar sonra.

yanıt2
yanıt0
haksız mıyım:

İktidar milleti yedi, bitirdi normal bu olanlar.

yanıt266
yanıt88
Shef :

Eğer maddi imkansızlıklardan olsaydı 90'larda ve öncesinde insanımız kalmazdı. Kripto borsasında para kaybedenin de intihar sebebi maddi. Asıl büyük boşluk MANEVİ. Gelişmiş ülkelerde intihar çoook daha fazla. demek ki manevi boşluk çok daha büyük etkendir intiharlar için.

yanıt9
yanıt1
Sihirbazın Çırağı:

Rabbı ona cennetinde daha iyi davranacaktır, bu kötülüklerle dolu Dünya'dan kaçmaktan başka çare bırakmamışlardı. Dünya size kaldı yaşayanlar, ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz ?

71
212
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Önce sen o zaman

yanıt67
yanıt14
Heja Reber:

Ebû Hüreyre’den (r.a.) rivâyet edildiğine göre Nebiyy-i Ekrem şöyle buyurmuştur: “Kim kendisini dağdan atarak intihar ederse, o Cehennemde devamlı ve ebedî olarak sonsuza kadar kendini dağdan atar. Kim zehir içerek intihar ederse, zehirini eline alır ve Cehennem ateşinin içinde ebedî olarak onu içer. Kim de kendisini bir demir ile öldürürse, demirini eline alır ve Cehennem ateşinin içinde ebedî olarak o demiri karnına saplar.” (Buhârî, Tıbb, 56; Müslim, Îmân, 175; Tirmizi, Tıbb, 7/2044-2045; Ne

yanıt158
yanıt65
Metin Yalcin:

Heja Reber, ne anlatacaksan Kuran'dan ayetlerden anlat, rivayetler hikayeler din değildir, din adına üfürenlerin sana öğrettiklerinden hesaba çekilmeyeceksin, Kuran'dan hesaba çekileceksin ..

yanıt69
yanıt104
Mustafa Gümüş:

Şu ekonomiyi düzeltecek basiretli bir yönetici ne zaman gelecek Türk insanının başına.Bunumu layık görüyorsunuz bize eyyy yönetenler..yeter artık

141
60
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

ülke olarak birlik olmazsa dirlikte olmaz seçilen birisini ülkenin yarısı oy verir yarısı vermezse dirlik olmaz. amerika başkanı kayışı koparmak üzere ama ekonomi hiç etkilenmiyor. bizde olsa neler olurdu

yanıt54
yanıt38
Atarokkalomi osunç:

Neden intihar ettiğini bilmeden kafanıza göre niye yorum yapıyorsunuz. Elbet bir derdi vardı çıkamadı içinden Allah affetsin.

143
7
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

alimlerin çoğu kabeden yüksek bina yapmayı mekruh saymışlar. meşhur olmak için bu binayı seçiyorlardır mutalaka ne de olsa şişli de

12
93
yanıtYanıtla
Emre Kaya:

Ne haliniz varsa görün

3
32
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Rabbim tez zamanda sanada göstersin

yanıt7
yanıt7
yaşar kartal:

Herşeyi ekonomiye bağlayan arkadaşlar sanırım Japonya ve Güney Kore nin intihar olaylarında dünyada ilk 5 de olduğunu blmiyorlar..

12
7
yanıtYanıtla
Ferhat Bayram:

İnsanlar ekonomik bunalımdan artık sürekli çalışmaktan sonuç alamamaktan intihar ediyor bu milleti buna mecbur edenler

11
5
yanıtYanıtla
cabbar ağırbasar:

çok rahat oluyo ya... ben de atlıycam

4
9
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

aliş veriş merkezlerindeki yürüyen merdivenlerin korkuluklari kisa,bir debelenme veya baş dönmesi yaşansa insanlar aşaği düşer benim kafam çalişiyorda bunlara izin verenlerin kafasi neden çalişmiyor?

5
1
yanıtYanıtla
kamal çakı:

YAZIL OLMUŞ. kalanlar kendini sorgulasın

5
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

İçişleri Bakanlığı Türkiye deki tüm alışveriş merkezlerinin 1. Katlarına mecburi olarak file gerdirmeyi kanunen zorunlu olarak yaptırırsa umarım birdaha böyle bir intihar vakalarıda önlenmiş olurdu.

4
0
yanıtYanıtla
Mesude Ahmet Kizi:

Allahı belası artarta yolda bu daha iyi günleriniz depremle sınadı, fırtına hortum sel felaketi allah böyle yavaş yavaş insanlari sınıyor. Bekleyin bu bisey değil yakında yine bi felaket gelecek yolda.

3
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

oraya nasıl çıkabildi? anahtarımı var çatıya çıkabilmek için?

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title