Haberler
Güncelleme:

ABD'li heyet Türkiye'ye geliyor! F-16'lar, terörle mücadele ve ABD'nin YPG desteği görüşülecek

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Bakan Yaşar Güler tarafından kabul edileceğini açıkladı. Görüşmede, ABD'nin PKK/YPG'ye sağladığı destek başta olmak üzere terörle mücadele, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci ele alınacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

GelbiMakasAlayım:

ABD nin pili bitiyor yavaş yavaş.

54
51
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ortadoğuya adaleti, huzuru getirmek için; güçlü Türkiye, güçlü lider, güçlü liderlik...

41
56
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Kendi ülkesinde adalet huzur varmı hergün kadın cinayetleri katliamlar intiharlar gasplar dolandırıcılar baronlar bağımlılar say say biytmez

yanıt38
yanıt13
haksız mıyım:

bu saydıklarının hiçbiri ne gasp, ne intihar ne kadın cinayeti vs, devlet eliyle işlenmiyor. bu suçların 2 nedeni var: 1- cezalar caydırıcı değil, bir an evvel kısas ve benzeri gelmeli. 2- insanımızın, değerlerinden, ahlakından uzaklaştırılmasıdır. bunun için de çocuklarımıza ve gençlerimize islam ahlakını, hayayı, terbiyeyi vermek gerek.

yanıt17
yanıt8
Karakutu:

Ya sen o firavuna bakma birader. illa birilerini kotuleyecek, şaşırdım çünkü bu yorumunda göçmenler yok.

yanıt3
yanıt0
Export 86:

Hiçte hayra alamet değil

59
4
yanıtYanıtla
AbdulMetin:

Dünya'da dengeler değişiyor, Doğu ve Batı için her zaman ki gibi Ülkemiz kritik önemde bu süreçte taraflar belli edilecek, o taraftamısın bu taraftamısın... PKK ağır darbe vurulacak içeride ki siyasi uzantısının da yakın da sonu gelecektir... Baki olan Türk Milletidir.

10
5
yanıtYanıtla
Quantum:

F-35 lere ne oldu? Mikrofonlara sallayıp duruyodunuz şu kadar ödedik, bizi programdan çıkartırlarsa uluslararası tahkim mahkemesine gider parayı geri isteriz diye. Hani nerde?

3
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

PARASI OLMAYAN VARINI YOĞUNU SATAR BORÇ PARA ALAN EMİR ALIR

4
1
yanıtYanıtla
Deniz Tutar:

amerika PKK ya destek vermeyi bırak. Rusya, Çin tepene çöktüğünde TÜRKİYE gibi bir müttefiğin yanında olmayışının zorluğunu yaşamak zorunda kalma...

3
2
yanıtYanıtla
faruk :

şu şetan oğlu şeytanlarıla ne görüşüyorsunuz ki ? bunları hiç bir ülkeye savaş-kargaşadan başka bişey getirdiği görülmüş mü ?

1
0
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

abd ye itaat ediyorlar güzel Türkşye ye düşman oluyorlar. Bu nasıl bir oyundur görün. görmezsiniz ama.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title