Haberler
Güncelleme:

İBB Başkanı İmamoğlu, Gaziosmanpaşa'da oyların yeniden sayılacağını açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin kazandığı Gaziosmanpaşa'da oyların yeniden sayılacağını duyurarak karara tepki gösterdi. İmamoğlu ayrıca, CHP'nin kazandığı bir başka ilçe olan Beykoz'da da yeniden oy sayımı kararının çıkabileceğini ifade ederek, "Sahada seçim kaybedenlerin masa başında seçim kazanma baskılarına hukuk 'dur' demeli. İl Seçim Kurulu ve YSK, ilçe seçim kurullarına yapılan baskılara acilen müdahale etmeli." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

İbrahim Coşkun:

Akp sizin gibi kedi girmiş va ağlamadı ağlamayın la

22
43
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Oyun bitmez dürüslük rafa kalkmış adalet askıda yazık mertliğe sığmayan bir adalet anlayışı .Müslüman adaletli ve dürüst olur chp yi sevmesemde adaletsizliği hiç sevmem.

39
16
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

O zaman tüm ülkede kıl payı olan yerler tekrar tekrar sayılsın.

47
4
yanıtYanıtla
Beyaz:

Canları çıkar huyları değişmez ille çalacaklar

31
12
yanıtYanıtla
Ahmet Gültekin:

Bunlarda oyun bitmez

28
11
yanıtYanıtla
Mehmet Gök:

Ümraniye de aykut erdoğdu 1195 oyumuz yazılmamış açıklaması yaptı. Şimdi bu haberdeki gibi 1195 oy akp ye yazılmadıysa 2 ilçe de akp ye geçer ümraniye de 9bin fark var itiraz ediliyor ve tekrar sayılıyor 1000 1500 oy farkı olan yerde herkes itiraz edebilir.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title