Haberler
Güncelleme:

Brezilya'da genç kız, gaspçı tarafından vurularak öldürüldü

Brezilya'nın tehlike dolu bölgelerinden birinde genç bir kadının silahlı soyguncuyu durdurmak isterken yaşamını yitirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

birgörüş:

Bu olay Afganistan veya Irak ta olsaydı Müslümanlar ve İslama yapıştırılardı hemen olayı... Bakın burası bir Hıristiyan ülkesi. Artık her olumsuzluğu İslama yakıştırılmasına kanmayın.

54
27
yanıtYanıtla
zebil animation:

herşeyi dine bağlayamayı kendinize huy edinmişsiniz.

yanıt26
yanıt22
Tutankamon Hoca:

Sen afganıstana brazilyayA DEĞİL değil esenyurda BAK görürsün. dini

yanıt18
yanıt9
ali taş :

İşte bunu öldürmeyeceeen. tam ölürken diriltip tekrar acı çektireceeen ve bu sonsuza kadar sürecek. Cehennem neden gerekli anladınız mı?

32
2
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

bir görüş sadece şunu soracam sana dünyada müslüman olupta gelişmiş zengin ve demokratik bir müslüman ülke varmı bide bu batıyı sevmeyen arkadaşlara soruyorum a dan zye kullandıgınız herşey batının eseri nokta

14
17
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

brezilyanın esenyurt mahallesinde gerçekleşmiş olay

15
4
yanıtYanıtla
virtueslife:

kızım hangi kahramanlığın peşindesin anlamadım ki.adamda silah var ver çantayı olsun bitsin.Çantanda silah yoksa ne çıkarıyorsun acaba bu kadar.Ne önemli olabilir o çantada canından daha kıymetli.Bu tarz durumlarda kahramanlık yapmayın telefonmu istedi çanta mı verin.Yaşamanıza bakın.O gaspcı birgün zaten ölecek yada tutuklanacak.Siz yaşayın.

8
1
yanıtYanıtla
virtueslife:

islamla alakalı değil zaten din ile alakalı.Brazilya o kıtadaki en dinci ülkedir.Hristyanın dincisinin yanında islam dincisi sevgi pıtırcığı kalır.Hristiyanlık islamdan daha katıdır.Bekaretini kaybeden kızların öldürülmesi örnektir.islamcılar sevinmesin pek fark yok.

1
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title