Haberler
Güncelleme:

Marmara Denizi'nde batan geminin yeri tespit edildi! İşte su altındaki ilk görüntüsü

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisine ait olduğu değerlendirilen su altı tarama görüntüsü tespit edildi. 51 metre derinlikte bulunan kargo gemisinin 6 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Mark Kolçak:

Acaba geminin işçileri neden.. fosforlu renkde.. ortası simit gibi boş olan büyük balonlar ile suya atlamamışlar ? Neden kendilerini kurtarmaya çalışmamışlar ? Fosforlu renk o tür balonlar hemen tespit edilemezmiydi suyun üzerinde ? Yeterli zaman mı yokmuş ?

33
19
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Ya sabotaj yapılslysa ya işnce hesaplar varsa kurtarılırsa ortaya cıkar diye kurtarılmamaları sağlandıysa.

yanıt15
yanıt6
Mark Kolçak:

Sayın "Arman Usa".. sen büyük bir gemide olsaydın ve gemi aniden batmaya başlasaydı.. mutlaka 1 dakikata tutmazmıydı batması ? O 1 dakika içinde simit gibi ortası boş olan bir balonu duvardan kopartıp.. suya atlayamazmıydın hemen anında ?

yanıt23
yanıt14
Mark Kolçak:

"dakika" yerine yanlışlık ile "dakikata" yazmışım. yazı hatasıdır. hatamı kabul ediyorum.

yanıt9
yanıt7
Mark Kolçak:

Sayın "Arman Usa" .. öyle büyük bir gemi anındamı batıyor ? Suyu kendisine çektiği için kimse zıplayıp kaçamıyormu gemiden ?

yanıt15
yanıt12
Arman Usa:

pasakapi limaninda 6 ay gemici kursuda aldim, gemici olanlar bilir

yanıt5
yanıt21
Cevap :

Arman Usa : O gemici sınavlarına bende girdim hepsi formalite.

yanıt0
yanıt0
hepdoğruyusöyleyenbiri:

ALLAH RAHMET EYLESİN. ZOR DURUM.

21
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Hiçlik seviyesine en yakın olan MANA ve MANTIK'dan tüm geminin işçilerini CANLI olarak kurtarmasını İSTEK yapıyorum. Eğer ölmüşler isede ruhlarını gezegenimize tekrar göndermesini istek yapıyorum. Ruhlar bulutların orada hayalet gibi oluşsunlar ve yere iniş yapsınlar. Ondan sonra ise tüm ruhlara yeni kimlik çıkartmalıyız ve hepsini tekrar vatandaş yapmalıyız.

yanıt3
yanıt23
Merve Y:

@ mark kolcak umarim seni ve ruhunu gezegene yollariz, emin ol kimlik garantili

yanıt1
yanıt0
E A:

Birkaç sene sonra 22.yy a gireceğiz ve su almaya başlayan bir geminin 0 kotundan aşağıya daldığını aşağıdaki personelin fark edememesi kadar acı verici bir durum olamaz. Bu devirde yüzlerce sinyaslizasyon sistemi varken neden gemiye giren suyun makinistin ayaklarına kadar gitmesi bekleniyor anlamak mümkün değil.. Çok yazık. Gencecik insanlar yitip gitti.

11
0
yanıtYanıtla
MASARİ:

Gündem değişsin yeter, belkide hurda bi gemiyi batırdılar.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title