Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'den F-16 alım süreci olumlu sonuçlandı, memnuniyet duyuyoruz

Yılın ikinci Kabine toplantısı sona erdi. 3 saat 15 dakika süren toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Türkiye'ye F-16 savaş uçağı satışı kararıyla ilgili "ABD ile bir süredir yürüttüğümüz F16 talebimizin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (40)

ahmet zengin:

tamam yeni zamlar geliyor çünkü büyüyoruz kelimesi var

238
36
yanıtYanıtla
Merdan:

2024 yılında 1980'li yıllarının f -16'larını alıyoruz. F- 35 fiyatına. Yenileme kitlerinin fiyatıda F-35'in fiyatına.

yanıt123
yanıt28
Mark Kolçak:

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım vardır. acaba savaş uçağı üreten .. satan.. veya satın alan.. ülkelerde neler ucuz veya bedava olur ? bu soruya cevaplar bulmaya çalışıyorum. her ne ucuz veya bedava ise hemen alayım zamanında ?

yanıt9
yanıt46
Mark Kolçak:

Anladığım kadarı ile Filistin ve bazı ülkeler.. savaş uçakları üretmiyormuş ve satın almıyormuş. Acaba Filistinde ne para ile satılıyor ancak Türkiye'de ucuz veya bedavadır bu sebepden dolayı ?

yanıt2
yanıt16
itunes parax:

merdan sacma sapan konusma bilmeden beee. bi sorun google a f16 fiyati diye sonra yorum yapin. bos bos konusuyorsunuz bee

yanıt2
yanıt10
Hek Tor:

@Mark Kolçak... Sana koskocaman bir ''HİÇ'' ya da ''KOYUN'' satın almanı tavsiye ederim, her ikisi de bedava denecek kadar UCUZ; hatta ''MANA''ları bile var... ŞANS ESERİ hiç ödeme yapmadan beleş dahi bulabilirsin. ZAMANını boşa harcama, acele et. Bak bu kıyağımı asla unutma. Eeee, ne yaparsın HUYlu HUYundan vazgeçemiyor.

yanıt2
yanıt0
Mark Kolçak:

Sayın "Hek Tor" Doğru söylüyorsun olabilir. İstanbulda pek hırdavatçı yok ancak Anadolu taraflarında hırdavatçılar var ve onlar herhalde büyük rakamlar ile işlem yapmasını sevmiyor. Onlar sadece "1 lira.. 2 lira .. 3 lira.." gibi numalaralar ile iş yapmak istiyor. İstanbul'da ise insanların herhalde hesap makinası olduğundan dolayı.. "1000 lira.. 2000 lira.. 3000 lira" gibi rakamlar ile iş yapmayı kolay buluyorlar.

yanıt1
yanıt1
Serkan Kaplan:

Mark hiçlikle ilgili bişeler demeyecekmisin :)

yanıt2
yanıt0
Tutankamon Hoca:

Kendi halkının varlığını dünyaya dagıtıp halkı inim inim inşletmesine rağmen genede kazanıyor olması ilginc ve işrdelenmesi gereken bir konu dünya bu konuya el atmalı :))

172
40
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

ilk hedefi gerçekleştirdikleri için artık yolları açık.istedikleri şekilde yön veriyorlar.neydi o hedef.insanlara korku salmak yerinden kımıldatmamak susturmak.hergül ölmeye razı olmak.ama insan 1 kere ölmeli insan.

yanıt83
yanıt17
Onur Yener:

Senin gibiler inim inim inşletmek bizim için bir şeref...

yanıt21
yanıt109
Tutankamon Hoca:

Onur bir kilo kıyma aldınmı 5 dsenedir evine hahahaha

yanıt58
yanıt20
Hsn:

Acaba sorgulaması gereken sürekli kaybeden taraf olmasın sakın,bu kafayla siz ohooooooo

yanıt0
yanıt4
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Evet Onur Bey, 2013'te telefon tapelerinde de akpli bir iş adamı bu milletin deyip küfür ediyordu. Başardınız .

yanıt10
yanıt1
MoonShine:

Tutankamon ahaha. Şu boşluktan ağrıyan karnı,açlıktan kokan nefesi,delikli ayakkabısı elinde i phone 15 pro max ile sana cevap yazmaya çalışıyor bence :D

yanıt1
yanıt0
Merdan:

Yunan yeni nesil 40 tane f-35'i 8 milyar dolara alıyor vede aldı. Biz 40 tane f-16'yı ve 79 kiti 23 milyar dolara alıyoruz, yani 120 tane f-35 parasına.

159
10
yanıtYanıtla
MoonShine:

5 milyar kere söyledim. Savunma sanayi okey. Ama biz bir iha yı kaça alıyoruz damadın şirketinden? Siha yı kaça alıyoruz? 3 e üretip 15 e satmadığını hanginiz biliyor? Seçim zamanı limanlarda olan uçaklar gemiler nerede? Bulunan gazlar petroller nerede...

yanıt4
yanıt1
Tutankamon Hoca:

Allahım mevzuyu biliyon

83
10
yanıtYanıtla
Fikri Yilmaz:

Gelenlerin ne kadarı turist ne kadarı KALICI ??

73
10
yanıtYanıtla
Ali Kara:

Yahu bilip bilmeden ne kadar yazan var. F35 leri abd den kod almadan uçuramıyorsun bile. 23 milyar $ İn içinde yüklü mühimmat alımı var. Abd zorluk çıkarttığı için tek seferde her şey alınıyor.

7
25
yanıtYanıtla
Mücahit Kılıç:

Tamam hadi oyle olsun sayın kimsenin bilmedigini bilen kişi. F16 da amerikan malı peki bu abd f35 te kod almadan ucuramayacagin seyi f16 ya da yapamaz mı ? Sen bilirsin sen lockheed martin de arge de gorev alıyorsun.

yanıt12
yanıt2
Güray Dilli :

Projesinden üretimine emek ve maddi katkıda bulunduğumuz F 35 lere ne oldu. Elimizde 270 adet F 16 zaten varken bunlara sevinmek niye...

26
2
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Vallahi adamlar yersen bu var dediler ve elimize havuçları tutuşturdular ...

23
2
yanıtYanıtla
duran sari:

parasını verdiğimiz halde f35 vermediler hemde ortak oldugumuz halde şimdi f16 veriyorlar diye memnuniyet vericimi oluyor

17
2
yanıtYanıtla
sivri:

1980 model uçakları kitlediler ne işimiz var 1980 model uçaklarla

14
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ben, evet BEN olsaydım, paletlerle parası ödenmiş olan F35 projesi iştiraki bize geri verilmeden İsveç'in Nato üyeliğini asla onaylamaz, onaylatmazdım... Bu can bu bedende oldukça yani.

12
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Bir ülke bir savaş uçağı üretir ise veya satar ise veya satın alır ise veya satın almaya kalkışır ise.. acaba o ülkelerde neler ucuz veya bedava olabilir ? Acaba o şeyleri nasıl yakalayabiliriz bedavaya veya ucuza ? Mesela örnek olarak.. eğer ben sokak köpeklerinin saldırısına uğramakdan korkuyorum ve üzerimde biber gazı fışkırığı taşısaydım.. acaba neyi bedavaya veya ucuza bırakır veya verir olurdum başkalarına ?

0
14
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Iyi guzel peki sartlarida aciklasaydiniz. Mesela yunanistan havasahasini ihlal etmeme gibi.

11
0
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

ORTAK OLDUĞUN FERRARİ ALMAYINCA BOŞ VER FİAT ALMAKTA BAŞARIDIR. NASIL ALT KURULUŞ DEMEK GİBİ ÜSTÜNE BİRDE PARASINI ÖDEDİĞİN

7
0
yanıtYanıtla
Osman Öner:

Adam haklı 6 sıfır attık milyoner kalmadı küçüldük, milyonlar, yine milyarlar, derken büyüyoruz enflasyon ile birlikte

7
0
yanıtYanıtla
Cihan Şimşek:

amerikanın çöplerini alıyoruz diye sevinmek nedir ?

3
0
yanıtYanıtla
Erkan Can :

yıllar önce parasını peşin ödediğimiz f35 programından çıkartıldık, yalvar yakar bir sürü taviz vererek alabildiğimiz f16 yı müjde olarak yazıyorsunuz buraya. bu kazığın hesabını sormaktansa kutlamasını yapıyorsunuz.!

2
0
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

YUNANİSTANA F-35, TÜRKİYEYE F-16 ADALETE BAKIN.

2
0
yanıtYanıtla
gunay yanug:

reis emekliler seçimde akp yi bitirir

2
0
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

bazılarının insanların ar damarı çatlamış mazot 47 bin olmuş

1
0
yanıtYanıtla
isa yatar:

Enflasyon ne zmn düşüyordu? zira hedef 2023 tü ne oldu acaba merak içerisindeyiz 2053 mü yoksa?

1
0
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

meeeeeeeeeeeeeeee

0
0
yanıtYanıtla
Vahitt Tutal:

Uçaklar çok lazımdı Hani teknolojide ilerleme kaydetmiştik? Hani yaptığımız uçaklarımız nerede?

0
0
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Ne zaman kendi uçagimizi üreteceğiz ozaman herşey daha farkli olabilir ülkeler olarak değil insanlar arasında bile kendi işini kendi yapamayan birilerini bağımlı olarak yaşayan insanlar zarardadır.ortadogu karışık bütün müslüman devletler isgal altında birgün sıra bize gelecek ülke olarak buna hazırlıklı olmalıyız Allah yinede bizlerden uzak tutsun geçen sene deprem oldu yağmacılar neler yaptı savaşa girsek düşünemiyorum.Allah bu ülkeye kimseye muhtaç olmadan yaşamayı nasip etsin..

0
0
yanıtYanıtla
Arizona Kertenkelesi:

Kaç defa sözümüzden döndük f-16 lar için. Bir de yunanın f-35 aldığı paranın 4 katına... Bir milletin parası nasıl kötü kullanılır...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title