Haberler
Güncelleme:

İkinci Kadir Şeker davası: 5 yıl hapis cezası onanan 2 genç tutuklandı

Eskişehir'de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir teslim olurken Daşkıran, insanlık görevlerini yaptıklarını belirterek "Tam da hayatımın güzel noktasındaydım, inşallah çıkınca da hayatıma devam ederim." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Deli Dumrul71:

müdahale etsen bir dert etmesen bir, adalet bitmiştir...

469
3
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Multeciler her sart ve durumda bu halkin basına bilerek ve isteyerek bela edildi

383
12
yanıtYanıtla
UMUT YOLCUSU:

Daha bela ilerleyen zamanlarda bunların çocukları bi büyüsün hele o zaman gör sen ...

yanıt191
yanıt4
Güray Dilli :

Çok saçma , Tacizi haklı olarak defederken kullanılan yöntem ne olursa olsun, taciz sonlandırılmış , tacize uğrayanlar kurtarılmışsa cezaya yer olmaması lazım...

228
6
yanıtYanıtla
Hsn:

her gün bir sürü olayda cinayetlerden sonra katilin tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı haberini görüyoruz okuyoruz,bu olayda adam ölmemişken üstelik olayı önlemek isterlerken yaralama olmuş bu ceza neyin nesi,adalet sisteminin,kanunların baştan sona yenilenmesi lazım ve adaleti bilen vicdan sahibi hakimler lazım

182
3
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Çok açık ve net bir yorum. Sonuna kadar haklısın ve katılıyorum.

yanıt58
yanıt1
Benim Kkk:

Afgankarin eskisehir gibi guzide bir sehir ve halkinin arasinda isı ne

123
12
yanıtYanıtla
Mhmt xxx:

Madem ayırmaya çalışıyorsunuz siz neden adamı bıçaklıyorsunuz

13
40
yanıtYanıtla
Ramazan karakuş:

Aynen yatsinda akillansin en güzel çağında

yanıt8
yanıt36
Ramazan karakuş:

Çok iyi olmuş,5 yıl yatta akillan.

7
30
yanıtYanıtla
Murat Ülger:

Adam yaralama, gasp, taciz suçlarından 20 küsür suç kaydı olanlar elini kolunu sallayarak geziyor. Sadece iki kadının hayatını korumak için kadınlara saldıran adamı bıçaklayan ve ilk suçu olan kişiler hapse gönderiliyor. Ne komik bir adalet sistemimiz var.

34
1
yanıtYanıtla
Serkan Ceylan:

demekki neymiş adalet diyor ki görsen bile birakacaksin isteyen istediğini öldürecek

11
0
yanıtYanıtla
Zübükzade:

Adalet yine şaşırtmadı

10
0
yanıtYanıtla
Vatandaş4321:

Örf ve adetlerimiz, kültürümüz diyor ki ; "insan ol, zorda olana yardım et, cana kıyma, kıydırtma "Yasa diyor ki; "suç aletleri ortada, bir adamın canına teşebbüs" Anne vicdanlı bir oğul yetiştirdiği için hem pişman hem de "Yukarıda Allah var." diyor. Bu tarz haberler bize eksik mi servis ediliyor, bilmediğimiz şeyler mi var?Çok mu insani ya da vicdan duygularımızla yaklaşıyoruz bazı olaylara acaba? Devletin hiç bir kurumana güvenemekten ,yaşadığım ülkede huzur bulamamaktan ruhum yoruldu artık

4
0
yanıtYanıtla
Erdal Eres:

Bu ceza aşırı ağır cezadır. Burada mesaj mülteciler ne yaparsa yapsın dokunmayın. Onlar burada kalacak. Siz gideceksiniz.

3
0
yanıtYanıtla
Hakan:

2. Sınıf vatandaş olduk.

3
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

akıl almaz karar... acaba eroin hediyesimi yapıldı hakimlere bizi beraat ettir diye? hangi hakim bu kadar cani olup bu gençleri suçlar ve hüküm giydirir?

3
0
yanıtYanıtla
ERCAN GÜL:

Bir arkadaş hakim, savcı ve avukatların yatacak yeri yok demişti. Haklı olsan dahi biri kanun maddesini uygularlar, diğeri vicdani göz ardı edip suçlamada bulunur, diğeri ise gerekirse suçlu olduğunu bile bile suçluyu kurtarmak için tüm açıkları kullanır derdi.

3
0
yanıtYanıtla
mhmt Asln:

Benim anlamadığım bıçaklı yaralamadan 6 ay yatıp çıkanlar var. Burada durum farklıyken dahada fazla ceza gelmesi ilginç.ülke her geçen gün tuhaflaşıyor.

2
0
yanıtYanıtla
mehmet yıkılkan:

olay daha yeni inşallah en kısa zamanda çıkar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title