Haberler
Güncelleme:

Rusya'daki kanlı saldırıdan yeni görüntüler! Teröristler o anları vücut kamerasıyla anbean kaydetmiş

Rusya'nın başkenti Moskova'da 150 kişinin hayatını kaybettiği kanlı terör saldırısında yeni görüntüler ortaya çıktı. Terör örgütü DEAŞ tarafından paylaşılan ve saldırganların vücut kamerasıyla kaydedilen görüntülerde teröristlerin rastgele etrafa ateş açtıkları ve bir saldırganın yerde yatan şahsı bıçakladığı anlar yer aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

GS 1905:

Ellenir dert görmesin güzel kardeslerim iyiki yapmisin allah razi olsun

14
612
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Senin gibiler yüzünden İsrail müslümanları öldürüyor. Takkeli cübbeli soytarılar bütün müslümanları ateşe attı.

yanıt538
yanıt28
Tutankamon Hoca:

Oradaki insanlar sivil halk bir cxoğu putini bile desteklemiyor müslümanlardan ne beklenirne zaten

yanıt46
yanıt55
Erol Dai:

Niye ellerine sağlık niye Allah razı oluyor orada ölenlerin sana bı zararı mı dokunmuştu neyin kafasını yaşıyorsun ne kullanıyorsun bilmiyorum ama normal olmadığın kesin Allah seni o çok sevdiğin kardeşlerinin sonuyla bir etsin inşallah

yanıt189
yanıt1
Mister No:

Tutankamon Hoca denen islam düşmanı. bunun islamla ne alakası var. bunlar senin de patronlarının uşağı. 5000 dolara tutulmuşlar. Bu arada senin ödemen ne kadardı?

yanıt48
yanıt7
bekir yapici:

GS 1905 sen ve senin zihniyetidekiler müslüman görüntüsü altinda islam düsmanidir, ben 53 yildir almanyada yasiyorum siz islam düsmanlari bizi fanatik hristiyanlara karsi dinimizi savunamaz hale getirdiniz biz islam dini baris ve kardeslik dinidir diyoruz ama sizin gibi sapkin zir cahiller yüzünden kimse inanmiyor.

yanıt56
yanıt3
faruk merttürk:

Bunlar işid'in Horasan kolu. Birileri Taliban ile hiçbir farkımız yok diyordu. 1905 de onun yandaşı.

yanıt23
yanıt1
Mustafa Ali Budak:

Gs 1905 insan görünümlü mahlukat Fenerbahçe-Trabzon maçına yorum yazmıyorsun burada masum insanlar katledilmiş nasıl bir kin nasıl bir insanlık var sizde Allah bildiği gibi yapsın sizi.

yanıt0
yanıt0
BUĞRA EMRECİKSİN:

Büyük ihtimalle saldırıyı yapan kişilerle yakalananlar aynı kişiler değil. Neden yüzleri sansürlü, adamlar profesyonel silah kullanıyor ama yakalananların eli ayağı titriyor. Neden bina da ve çevresinde hiç polis yoktu, yakalanan adam diyor ki bize Telegramdan ulaştılar para karşılığı insan öldürür müsün dediler bizde beş bin dolara anlaştık.! Bu iş IŞİD işi değil, bu iş 3. Dünya savaşı çıkarmak isteyenlerin işi.

409
21
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Gerçek teröristlerin olup olmadığı çok rahat bilinir kamera kayıtlarından. Ancak burada akla şu geliyor. Bunu yapan bu kişilerin yüz şeklini önceden maskesini hazırlamış olabilirler kıyafete kadar aynı yapmış olabilirler. Burada boy ile ilgli test yapmaları gerekiyor gerçekten onlar mı?

yanıt54
yanıt3
Bordo Bere:

BUNLAR HERSEYI GÖZE ALMISLARDA YAKALANAN TIPLER BUNLARA BENZEMIYOR

253
5
yanıtYanıtla
Cerkes:

Bunların arkasında yine ABD İNGİLTERE FIRANSA İSRAİL Herzamn ki gibi

171
7
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Amerika her zaman yatığını yapıyor. Rakibini yıpratıp son anda olaya dahil olacağı vakti sabırla bekliyor. Kendisine haklı sebepleri oluşturuyor. Meşhur filmdeki gibi Ukrayna bataklığına çektiği rusyayı burada yoketmeyi planlıyor. Bakalım biz bı planın neresindeyiz.

109
13
yanıtYanıtla
Hakan Hakan:

Telegram sayfası rusların ABD İngiltere iki haftadan önce haber veriyor toplu yerlere girmeyin diye, KGB uyuyormu hep Putin'in oyunu, aynı mossadın Gazze'den yapılacak saldırıyı önceden bildiği gibi, KGB de biliyordu putinde, şimdi kendi ülkesinde tek komutan totaliterizme doğru gidilen yolda atılan kanlı oyunlar

yanıt37
yanıt13
Narter Nart:

Hakan Hakan... Kesinlikler haklısın. Telegram rusların ve rusların önceden istihbarat almaması diye birşey söz konusu olamaz.. demek ki abd telegramdan istibaratı aldı. İki seçenek var ya olacakları biliyorlardı çıkarları için sustular...vatandaşını korumadılar.. Ya da kgb planladı..Sonuçta insanoğlu kadar adisi yok...

yanıt63
yanıt7
ali gökşen:

Adamlar kendilerini bayraklastirmis resmen.. bu saflık değil delilik hiç değil bu olsa olsa üçüncü aklın yönettiği büyük olayın habercisi..

33
5
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Daeş (isis) arkasında İsrail var. Siz hiç isi in İsrail e saldırdığını gördünüz mü? Vaad edilmiş toprak dedikleri Suriye ve Irak ta katliam yaptılar neden? herkes kaçsın istikrarsızlaşsın İsrailin işgaline zemin hazırlasın diye.

23
0
yanıtYanıtla
Kemal Sağlam:

Bu saldırının arkasinda israili görmeyen salaqtir

19
2
yanıtYanıtla
Mehmet Ünyeli:

eğer bunu siyonistler yaptırmadı ise ben de biley bilmiyorum refaha girmeden gündem değiştirme..

19
1
yanıtYanıtla
Demir Acer:

(Deas) yani ABD üstü kapalı üstlendi

15
0
yanıtYanıtla
faruk :

inşallah maşallah diyerek müslümanları kötülemeye çalışma oyunu hala devam mı ediyor bu batının ? bilmiyorlarmıki islamda bir masum insanlı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir deniyor ve yasaklanıyor!

7
0
yanıtYanıtla
mustafa karagöz:

İncil'in emri SEV Tevrat'ın emri YAŞAT Kur'an'ın emri OKU Hristiyan SEVMEDİ Yahudi YAŞATMADI Müslüman OKUMADI

5
0
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

133 oldu bu gün 150 değil terörü finans eden destek veren sempati duyan herkesin Allah belasını versin

4
1
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Masum sivillere uzanan tüm eller kurusun

5
0
yanıtYanıtla
Cem ABACI:

Müslüman zulmetmez kalp kırmaz.Gerektiginde harb eder.Ama adildir.Bu şerefsiz teroristler islam cografyasinda emelleri oldugundan kilifina göre algi yapar.Kendi teroristini kendi yetistirir.Zor durumda kalan musluman halk olur.

4
1
yanıtYanıtla
oğuz şengül:

haha git bi islam tarihi oku ya nerde öyle yapmış müslümanlar offf off bıktım sizin gibi tiplerden gerektiğinde harpmiş :)

yanıt0
yanıt0
Alaaddin Üstün:

Putin'i voyvoda yapmaya yeminliler sanırım.

4
0
yanıtYanıtla
süleyman dursun:

Saldırıyı Deaş yapmış biz de yedik.

2
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Akil fikir yoksunu kafesten boşanmis sirtlan gibi sqga sola saldiriyor birde dini nara atiyor utanmaz

0
0
yanıtYanıtla
Ali Orhan:

Silahlarini tuttukları yer sarı yani ukraynanin. Bu işte büyük parmağı var ve amerikanın kesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title