Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe'de Heniyye ile görüşmesi dünya basınında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile Dolmabahçe'deki görüşmesi dünya basınında manşete taşındı. İngiliz Guardian "Erdoğan, Hamas lideriyle görüştükten sonra Filistin'e birlik çağrısı yaptı" manşetini atarken France 24, "Türkiye kendisini çatışmada arabulucu olarak konumlandırmayı hedefliyor" diye yazdı. İsrail gazetesi Jerusalem Post ise, "Siyasi sembolizm: Türkiye, Hamas liderlerini Hamas bir devletmiş gibi ağırlıyor" yorumunda bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

haksız mıyım:

Üzümlü Kek (Tam Ölçülü) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta (orta boy) 1 paket vanilya 1 paket hamur kabartma tozu 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 buçuk su bardağı 1 yemek kaşığı dolusu un 1 su bardağı kuru üzüm ( bulamak için yarım çay bardağı un)

1955
61
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Üzümlerin dibe çökmediği yumuşacık bir kek tarifi ile karşınızdayım. Tarife birebir uyduğunuz zaman mükemmel bir kek elde edeceksiniz. Öncelikle oda sıcaklığındaki 2 adet yumurtayı ve şekeri çırpma kabına alıp şekerler tamamen eriyene kadar çırpın. Yeterince çırpmazsanız istediğiniz yumuşaklığı elde edemezsiniz. Ardından sıvı yağ ve sütü ilave edip düşük devirde çırpın. Unu, kabartma tozunu ve vanilyayı eleyerek ilave edin ve düşük devirde çırpmaya devam edin...

yanıt137
yanıt35
haksız mıyım:

Kuru üzümlerinizi 10 dakika ılık suda bekletin. Suyunu süzdükten sonra kağıt havlu yardımı ile üzümleri kurulayın. Ardından üzümlerinizi una bulayıp fazla unu eleyin. Elediğiniz fazla unu da kek karışımına dökün. Kek karışımınıza üzümlerinizi ekleyip spatula yardımı ile karıştırın. Kek kalıbınızı eser miktarda unlayın ve hazırladığınız kek harcını kalıbınızı boşaltın. Önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında kekinizin üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.

yanıt131
yanıt28
Murat Zkync:

Fake begenıyı nasıl yapıyorsun onu söyle boş yapmada

yanıt5
yanıt36
Köfteci Jardel:

Arap ülkeleri bile Hamas ile arasına mesafe koyarken, şu yapılana bakın. Yahu sen kalkıp Hamas gibi kadın ve çocuk öldüren bir örgüt ile diplomatik münasebet kurarsan, ABD ve İsrail de kalkıp burnunun dibinde terör devleti kurduğu zaman buna şaşırmazsın. F-35'leri de satmazlar doğal olarak. Washington'a giden yol Tel Aviv'den geçer. İsrail'in güvenliği için tehlike arz eden hiçbir ülkeye, ABD ne mali yardım yapar, ne de silah ve teçhizat yardımı. Acı ama gerçek bu. Bu gerçeği ben biliyorum. Siz bilmiyorsunuz. Yazık.

675
41
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Çoluk çocuk ölüdrenler yıllardır Filisitin de kimlerin olduğunu görmeyip başkaldırınca mı gözlerin açılıyor siyonistiti. F35 lerin bu konuyla alakasız şekilde verilmediğini de herkes biliyordingil.

yanıt0
yanıt0
Luckyboom:

Sivillere saldırılırken canlı yayında şükür namazı kılan adamla görüşmesi israilden önce beni rahatsız etti. TÜRKİYE CUMHURİYETİ sivilleri hedef alan bir örgütle resmi olarak görüşemez. Sivilleri hedef alan bir devletse, yani İsrail ise onunla da görüşmez. Bu kadar..

675
14
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Sivillere yıllardır saldıraılırken hiç sesin çıkmıyorsa bu konuda konuşma hakkın yoktur.

yanıt0
yanıt0
M. B.:

Haksız mıyım sen PKK ile Hamas arasında ki farkı anlamayan aptalın tekisin

261
341
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Ne mutlu muslumanim diyene. Ne mutlu islam ahlakiyla ahlakana ne mutlu Kuranin yolunda elinden geldigince yurumeye calisanlara. Selam olsun Mümin kardeslerime. Allah ummete yardim etsin olulerimize rahmet kalanlarimiza hidayet nasip eylesin. Müminler ancak birbirlerinin kardesidir diyen Rabbime sonsuz şükürler olsun

209
30
yanıtYanıtla
Selim Şahin Şahin:

Çok güzel..... Ama daha yapman gerekenler var..... Şimdi git, Kuran'da, Tevbe Suresi'nin 24. Ayeti'ni oku.........

yanıt24
yanıt8
mehmet:

senin islam anlayışın cübbeli gibiyse yandık. para olmazsa zina olmaz diyen hükümete yalakalıkta sınırları aşmış sözde hoca.

yanıt7
yanıt3
Ercan Babacan:

bazı ileri akıllılar kendini süper zeka zanneden Ultra Mega aptallar hamas'la pekaka'yı aynı kefeye koymuş

26
69
yanıtYanıtla
DUMAN:

Bu haksız mıyım denen mahlukat Hamas gibi Bir kurtuluş savaşı veren insanlara nasıl terörist diyebiliyor İtrail senin ülkeni işgal edecek sen karşı çıkmaz misin haksız mahlukat..!!

2
34
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Kurtuluş savaşı sırasında Türkiyeyide kimse tanımıyordu masada ne zaman kazandık işler değişmek zorunda kaldı.Müslüman olsunlar yada olmasınlar ufak cocuklarin dini mezhebi sorulmaz gözlerimizin önünde öldüler yıllarca ve buna üzülmemek görmezlikten gelmek zor.Tarih boyunca zalimlerin ne olduğunu biliyoruz şuanda güç israilde amerikada kimse birşey yapamaz zannediyorlar herşeyin olduğu gibi kimsesizlerinde sahibi Allahtır elbet görürler gününü bir gün.

17
1
yanıtYanıtla
Erol Birol :

Tam bir komedi.

5
9
yanıtYanıtla
T.C. Vatandaşı:

Bizim örfümüzde, geleneğimizde bir mazlumun canı uğruna bütün cihanı karşına alırsın, Hamas bu zamana kadar yapılan zulümlere dur diyebilmek için kurulmuş bir oluşumdur. Filistin bağımsız bir devlettir, Kudüste Filistin'in başkentidir. Alma mazlumun ahını cikar aheste aheste, zulm ile abad olanın ahiri berbat olur. Bu iki söz zamanın ilacıdır.

10
0
yanıtYanıtla
Molla Kasim:

Bugün 34000 çocuk kadın ve yaşlı sivil SOYKIRIM ile inlerken bazıları hala gözünün kapatmış bu yavruların seslerini duymuyor. Ne demek ya çıkmış birkaç İTÖ (itrail terör örgütü) sevici buna devlet diyor, bu devlet değil bildiğin terör örgütüdür başkentide cehennemin dibidir. O kadar..

3
0
yanıtYanıtla
Cem Bayraktar:

Abdülhamit zamanında kanla kazandığımız toprakları kanla veririz demeseydi bu kadar insan ölmezdi. lakin Osmanlı'nın dış borçlarının hepsini ödeyeceğini vaat etmişti zaten Yahudiler. Abdülhamit çok stratejik bir hata yapmıştır.

0
2
yanıtYanıtla
YILMAZ İÇELLİOĞLU:

Kuvayi Milliye terör örgütü nasıl değilse bunlarda aynı,ne yapacaklardı 70 yıllık işgal,infaz,tecavüz, gaspa el mi öpeceklerdi,sivil öldürmeye gelince konserdekileri İsrail helikopterlerinden atılan kurşunlar öldürdü,bu durumlarda Rehineyi hiçe sayan lanet bir protokol uygulayanların 70 bin kişiyi direk bombalarla öldürmesi,enkaz altında bırakması,2 milyon kişiyi sürmesi,aç,susuz bırakmasına susmaya vicdani körlük denir

2
0
yanıtYanıtla
Kenan Aslan:

Bir dönemler Güneydoğuda olanlar için ses cikarmayanlar neden sadece mevzu Filistin olunca ses çıkarıyor.Biz de Müslüman değil miydik,zulme ugramadik mı

0
2
yanıtYanıtla
Hsn:

Yanındayız Erdoğan... Muhalif sol ateist tayfanın yanında olacak halimiz yok...

1
0
yanıtYanıtla
Sefa:

Eğer bu haksızmıyım sen sen çok ayıp... Milleti Hamas a kışkırtma. pkk sevici gibi yorumlar yapma..

1
0
yanıtYanıtla
Vahit Tutal:

Ülkemize mülteci olarak almadığınız hiçbir Arap ülkesini bırakmadınız maşallah

0
1
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Tarihte yüzlerce örneği var. Ger zaman zayıflar güçlüleri, az lar çokları mağlup etmiştir. Bguün çok paraalrı çok silahları olabilir Ama bu demek değildir ki az olan kazanmayacak. Göreceksiniz.

0
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Türkiye istese Rusya, İran, Çin ve Kuzey Kore'yi yanına alıp İsrail'i bir gecede dümdüz eder de o dirayette ve inançta adam yok başta, en önemlisi İsrail'i yok etmek isteyen lider yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title