Haberler
Güncelleme:

CHP'li gençler, AK Partili fenomeni İmamoğlu'na oy vermesi için ikna etmeye çalıştı

Sosyal medyada videoları ve röportajlarıyla sıkça gündem olan AK Partili bir amca, CHP'li gençler tarafından Ekrem İmamoğlu'na oy vermesi için ikna edilmeye çalışıldı. Ancak amca, "Ramazandayız" diyerek alandan uzaklaştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Tolga Tplg:

Bir insan imamogluna nasil oy verebilir ki. Hiç bir şey yapmayan verdiği sözleri hatırlamıyorum bilmiyorum diyen bazı prıjeler için zaten 5 yılda yetişmezdi diyen birine nasıl oy verilir ki.

91
137
yanıtYanıtla
Ayhan Kökemli:

Akıllı olan kişi bir chp li ile muhatap olmaz.Tuvalet terliğini aday gösterseler oy veririz diyen bir kitle bu chp seçmeni.Kısaca Cahil Halkın Partisi.

120
108
yanıtYanıtla
İmdat Tekin:

Bir makarnaya oy beren kitlenin dediğine bak sen

yanıt0
yanıt0
CAN:

eğitimli demir şu herşeyi eğitime dayıyorsunuz ya hani derler ya okumuşunda caihilide vardır diye işte o tamda senin gibilerdir.

yanıt6
yanıt4
sarica koyu:

Valla en çok cahil cehalet ve heykel partisinden çıkıyor demir. kapağa oy veren siz, odunu koysunlar diyerek oduna oy veririm diyen siz. nedense yüzdesi ne düşüyor ne yükseliyor. ama diğer yandan seçmen 49 verdiği partiye 33 e düşürebiliyor. hadi bakalım kim cahil ve seçici demir efendi.

yanıt0
yanıt0
al alabilirsin:

kizlari gorunce nasil guluyor... yelkenler hemen suya iniyor...simdi siz buna kibarlik diyeceksiniz:) kendi yalaniniz bir gun elinizde patlayacak.

18
74
yanıtYanıtla
sercan sümer:

İnkar edenlere de ki: "Siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız. Orası ne fena yataktır!... bir akape munafğı yenilgiye uğryacak.

yanıt12
yanıt18
sade vatandaş:

farkında olmadan yorumuna ahlakını içinden geçeni yansıtıyorsun

yanıt7
yanıt3
haksız mıyım:

cehp nin genlerinde varsa gençlerinde de o var... ne saygı, ne hürmet. kendilerinden olmayan herkesi inkar et, yok et...

40
29
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

klasik cehp işte... halka ve halkın değerlerine saygısızlık. bir de utanmadan sırıtıyorlar dedeleri yaşındaki insanlara yaptıklarına. galiba ramazan falan demeden DEM lenmişler.

34
22
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

gençler ona sevgi gösterisinde bulunuyorlar insan olsan bunu anlardın

yanıt8
yanıt13
Mert Kafkas Sahin:

Güneş batıdan doğar ama bu ufak oy vermez CHP’ye :)

24
16
yanıtYanıtla
Yusuf Adıyaman:

Daha ölmemişmisin ateş seni çağırıyor sakallı müşrik

5
17
yanıtYanıtla
White Turk:

Depreme şehri hazırlayacağız kimse ölmeyecek diyen birisi yerine. Sosyal medya fenomenleri youtuberlar şarkıcılara para vererek kendi PR ından başka birşey düşünmeyen birisine oy vermek. Aklı atmaktan başka birşey değil. Fakirden chp li olmaz. Kendilerini kurtardıkları için başkası ölsün umurlarında bile değil.

12
2
yanıtYanıtla
Vatanım Türkiye:

Ne olurdu sanki şu görüntüleri görebilsek her zaman. Birbirimize hoşgörüyle yaklaşsak. Siyaseti sadece kavgadan, hakaretten ibaret sanmasak..

8
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Bu hala yaşıyor mu , yüce yaradan bile yarattığına pişman ki yanıma ne kadar geç alsam o kadar iyi diyor

0
7
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Çınar, Allah’ın adına konuşma! Bu en büyük günahlardandır.

yanıt0
yanıt0
Blackened:

Hayyyın burda çok hayyın var ;))

3
0
yanıtYanıtla
Gökhan Yaman:

Güzel görüntüler keske hep böyle olsa

2
0
yanıtYanıtla
Sedat DOĞAN:

Aklı selim her insan chp ye oy vermek zorunda değil ama akp ye oy vermemek zorunda.

1
1
yanıtYanıtla
M Ali Çelik:

Al birini vur ötekine misali Birinin tabanı cahil Diğerinin tabanı da körü körüne inatçı Kimse de hakkı hukuku savunmuyor

1
0
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Kurt gibi ne uluyosunuz uuuvvvvv neymiş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title