Haberler
Güncelleme:

Bakan Şimşek'in ağzından verilen "ÖTV ve KDV'de artış olacak" iddiası asılsız çıktı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV'de artış olacak" şeklindeki iddiaların doğru olmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bu konuda bir açıklama yapmadığı ve spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Salih Kandıralı:

Keşke inanabilsek dayı. Senin elinde değil ki. Bir hükümetin değil devletin çöküşüne doğru dört nala gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun.

169
23
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kuru tutamıyorlar , dolarizasyon artıyor. Güven kalmadı ..Emekliye para veremiyorlar ama oy yoksa hizmet de yok demekten de vazgeçmiyorlar. Geçmişteki yanlışların sonucu çıkmaya başladı. Ne üzücü.

129
13
yanıtYanıtla
Sansasyonel Salvo:

Türkiyede adalet var . Kalkınma var . Siz söyleyin yok mu yoksa ?

10
38
yanıtYanıtla
oturan:

kdv ye zam olmayacağı herkes bilir.

5
15
yanıtYanıtla
İlker Ergünay:

%8 den %20 ye nasil çıktı bu zam degilmiydi dostum bu ülkede zam gelmeyecek tek şey din istismarı herzaman en ucuz şey o...

yanıt27
yanıt1
MASARİ:

Şimşek çabalıyor bir şeyler için ama giden hep vatandaştan olmamalı. Üretim şart. İmalat şart. Hazır para bir yere kadar gelir.

5
1
yanıtYanıtla
Murat Anakan:

böyle deniyorsa kesin vardır hayırlı olsun yeni zamlar sene sonu dolar 50

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title