Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmenlerimize yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan'la ilgili bir açıklamada bulundu. Erdoğan, eğitim camiasına başsağlığı dileyerek "Öğretmenlerimize yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz. Müsterih olsunlar." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (49)

oturan:

Öğretmenlerin tek dersi bu değil maaşları artırın. Aç aç ölmeyelim bari

96
244
yanıtYanıtla
Sefa Altun:

memleket texass oldu, adalet yok, eğitim yok,sağlık yok, ekonomik sıkıntılar daha neler neler,bu devran böyle giderse vay halimize vayyyyy...

yanıt174
yanıt27
Sinan Bulduk:

Bir işe yaramıyorsunuz zaten , şu anki maaşı hakedin önce..

yanıt13
yanıt52
Ali Tokgönül:

İşte ne güzel bir örnek By Sinan Bulduk . Bu tür zihniyetler olduğu müddetçe öğretmene şiddet te uygulanır canını bile alınır .

yanıt41
yanıt7
Doğrucu deli:

Öğretmenlerin maaşları ek ders ile beraber 45-50 bin TL doymadınız yarım gün çalışıyorsunuz yılın 6 ayı tatil birazda maaşınızı hakkedin şu çocuklar sizin eseriniz

yanıt17
yanıt45
Halo Dayı:

açmı? dağda ölen askerimize üzülüyorum. sizin gibileri niye koruyor diye.

yanıt0
yanıt1
Göktuğ Başbuğ:

reis senden önce zaten kimse öğretmene dokunamazdi saygısı vardı köyde öğretmen kahveye geldiği zaman herkes ayağa kalkardi saygisindan ??

276
52
yanıtYanıtla
esra ceylan:

Yıl 1994 Gaziantepte üç öğretmen ders esnasında öğrencilerinin gözleri önünde aynı okuldaki başka bir öğretmen tarafından katledildi.Allah rahmet eylesin hepsi çok değerli öğretmenlerdi.İdam cezası olmadığı sürece bu olaylar devam edicek öncesi veya sonrası farketmez.

yanıt63
yanıt11
duran sari:

Bayanın biri söylemişti şimdi doktor dönüyoruz diye övünmüştü

yanıt51
yanıt3
Hüseyın Taşer:

bekçileri okul bekletin ne işi var bekçiinin sokak da millet le tartışıyorlar sürekli

210
33
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Kardeşim haklısın da onlar akp nin gençlik kolları. maaşa bağlanmış hali. Onlara öyle vatandaşı taciz etsinler diye ücret ödeniyor.

yanıt0
yanıt0
tamer topaloglu:

Sorun bence bu değil. kişilerin şiddet egilimi. Polise yapılan siddet, ogretmene, ogrencilerin kendi arasındaki şiddeti, askeri memuru. Bize ne oldu. Neyi kaybettik

159
7
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Ekonomiyi kaybettik.

yanıt29
yanıt9
Cabbar aga:

Agam egleniii bizimle

118
26
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Daha ne yapsın nankörlük yapma

yanıt1
yanıt4
Mustafa Kır:

geç gelen adalet, adalet değildir. Madem bu durumu duzeltecektiniz illa bir kaç vatan evladının ölmesini mı beklediniz.

119
14
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

teşekkürler, sayın Başkan

20
75
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Ohh herkesin içine su serpildi

37
19
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Ne yapacak Kendi yetiştirdiği çocuklardan öğretmeni mi koruyacak

yanıt3
yanıt1
Mustafa Geldigitti:

Verilen sözler çok güzel de o sözler tutulursa anlam kazanır.

30
3
yanıtYanıtla
Kurt Savaş:

Şimdi anladığım şu özel okul öğretmenleri sadece şiddet olduğunda kamu statüsünde sayılacak. Öyle ise çok daha vahim bir durum ortaya çıkıyor. Öğretmen öğretmendir . Çünkü öğretmen olabilirsin diplomasını devlet veriyor . Sonra atanamıyor mecburen özele gidiyor ama özel öğretmen statüsünde devletle alakası olmuyor ne kadar saçma. peki özel okul mezunu öğrenci özel okul mezunu diploması verip 2. sınıf mı oluyor. Bu nasıl mantık. Acilen düzeltilmeli.

22
9
yanıtYanıtla
Mustafa Geldigitti:

Özel okullarda çalışan öğretmenlerin, devlet okullarında çalışanlardan bir farkı yoktur. Her ikisi de MEB tarafından hazırlanan müfredata uymak zorundadırlar. Özel okullar da aynı devlet okulları gibi MEB müfettişleri tarafından denetlenir.Dolayısıyla diplomaları arasında da değer bakımından hiçbir fark yoktur.

yanıt19
yanıt2
Blackened:

Özel okulda öğretmen olana nasıl kamu görevlisi statüsü verilecek bir izah eder misin? Devlet oradaki öğretmenin yeterliliğine kanaat getirmese zaten orada çalışamaz. Yazar burada ne anlatmaya calisiyor? Özel sektörde çalışan hangi meslek dalının mensubu aynı zamanda devletle alakalı oluyor? Ne yapsınlar özel sektor calisanlarina bir maaş da devlet mi versin nedir?

yanıt3
yanıt4
Ferhat Uras:

Ögretmenlerin de ögrencilerin de ahlaki açıdan sağlam yetiştirilmesi gerekir. Kanımca Ögretmenlerin de kaliteli bir eğitim kültüründen gelmesi gerekir. Mesleki güvencelerini artıracak, mesleki tatmini artıracak düzenlemeler öğretmenleri daha hevesli hale getirir. Ögrencilerimizin ailelerine de çok büyük görev düşüyor. Eğitim ailede başlar. Benim ilk öğretmenlerim annem ve babam oldu. Çocuklarımızı ihmal etmeyelim. Saygıyı, adabı ön planda tutalım sayın veliler.

14
2
yanıtYanıtla
Furkan İnce:

Öğrencinin mülteci olduğunu yazmamak için direnmişsiniz resmen

15
1
yanıtYanıtla
gökhan Mermer:

Bu ülke insanında olan öfke kontrol probleminin gerçek sebebini tedavi etmeden hiç birimiz güvence altında değiliz. Bu ülke insanı en az sıradan Avrupa ülkeleri gibi huzur,refah ve herkese eşit kurallarla yönetilmedikçe ne bu öfke geçer ne de ceza çare olur.

15
0
yanıtYanıtla
Ebru Karakuş:

okullarda öğretmenlere ödenen nöbet ücretlerini güvenlik görevlisi alarak okul içinde ve dışında aynı zamanda gençlere iş sağlamış olarak okul iç ve dış güvenliği sağlanabilir.öğrencilerle akademik ve duygusal bağı zedeleyen en önemli faktör nöbet esnasında disiplin sağlamaya çalışırken yüz göz olmaktır.Ayrıca okullarda arama cihazları olmalı.yeni nesil de duygu buzlanması var ve gördükleri şeyler de dünyada pek iyi örnekler olmadı .

13
0
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Allah Allah ne günlere kaldık şiddet cinayet herkes için önlenmelidir. Öğretmenlere şiddet gelirse ağır ceza bizim gibi sade vatandaş veya doktor kapıcı o zaman az mı olsun? Öyle yapmayın sınıflandırma yapın insanların durumlarına göre ceza verin oldu olacak.

9
3
yanıtYanıtla
Ekrem ÇELİK:

3 olumsuz sicil kaydı olan sicili temiz olan birine musallat olursa düzgün caydırıcı ceza verilsin vatandaşı koruyun ayrımcılık yapmayın.

12
0
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

İMAMLARADA DÜZENLEME GETİRİN İŞLERİNİ YAPSINLAR GÖREV TANIMINA UYGUN NAMAZ KILDIRAINLAR SİYASET VE KİMSENİN DE AVUKATLIĞINI YAPMASIN ÖĞRETMENİN CENAZE NAMAZINDA GÖÇMEN MÜLTECİ YABAMCI UYRUKLU SÖZLERİ SARF ETMEK İMAMLARIM İŞİ DEĞİL. GERÇEK BAŞKALARINA BAKINCA DİYECEK SÖZ YOK ANLAMDIĞIM BİR İMAMIM ÖĞRETMENDEN YÜKSEK MAAŞ ALABİLİYOR OLMASI.

7
4
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Niye imam tutsak mıdır? Her zaman fikir beyanında bulunma hakkı var. Zaten siz Türkiye'de yaşayanlar siyasilere ne güzel konuştu diye oy veriyorsunuz. Hocalara da ne güzel vaaz etti ama dediğini yapmak aklınızdan geçmiyor yapsanız memleket düzeltecek.

yanıt0
yanıt1
Halil null:

Bu güne kadar neredeydin aslında sorulacak çok soru var ama cevap yok.

9
1
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

OKUL GİRİŞLERİNE DEDEKTÖR KOYULMALI SİLAY VE KESİCİ ALAT İÇİN

9
1
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Yav he he

yanıt0
yanıt1
Yucel Cakir:

Adalet sisteminin felç olduğu ülkede böyle şeylerin olması çok normal.

9
0
yanıtYanıtla
Mehmet Kabagöz:

Türkiye de şiddetin olmadığı yer yok her tarafta şiddet var sadece öğretmenmi şiddette maruz kalıyor haberleri dinlemiyormusunuz insanların güvençesi yok heran herkesin başına şiddet gelebilir duruma geldi bu ülke insanlar da korku yok çünkü adalet yok .

8
0
yanıtYanıtla
mehmet ersoy:

Bizim memleketimizde kime biraz etki yetki versen hemen olayı çıkar ve menfaati için kullanıyor olayda kim haklıdır bilmem ama umarım bu yasa değişikliği öğretmen arkadaşların velilerle ilişkilerinde zorbalık durumuna dönüşmez kendilerini sadrazam zannetmeye baslamazlar

1
6
yanıtYanıtla
Ekkgfzv Yhhfddnnb:

Yani hakkaten bu önlemler mi çözecek bu sorunu ülkenin niye bu halde olduğunu anlamak zor gelmiyor artık kamu görevlisi sayılınca ne olacaksa patır patır dayak yiyolar itibar mı kaldı kamu görevlilerinde kimseninde ceza meza aldığı yok nasılsa

4
1
yanıtYanıtla
Ayaz hayat:

önce mültecileri gönder sonra hiç bir sıkıntı olmaz

5
0
yanıtYanıtla
tepkili vatandaş:

birilerinin bedel ödedikten sonraki her olumsuz vaka, bu adamların asli görevi konumuna geliyor. bedel ödenmeden önce de asli göreviniz değil mi? şey yapamaz mısınız mesela?; sığınmacıları sınır dışı etmek. zaten bir daha seçimde siz olmayacaksınız. asli görevleri de kalmadı. görevlerini tamamladılar. bundan sonra durmaları fantaziye girer ki fantazi için adam öldürmeyen tek millet biziz.

4
1
yanıtYanıtla
Selçuk Yenice:

22 yılda neredeydin .Yeni aklına gelmiş

3
2
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Ne bekliyorsunuz ki öğretmeni yetiştirdiği öğrenciden mi koruyacak o zaman öğretmenlerde sorun var sadece derse girip çıkıyorlar ahlak, eğitim vermiyorlar

yanıt1
yanıt3
Ferit Aksoy:

Süratle hayata geçireceğiniz uygulamaların başında sığınmacı kaçkınların ülkelerine süratle postalanması olmalı..

4
0
yanıtYanıtla
Ekrem ÇELİK:

Ülke mülteci kampına dönmüş nerede aç susuz var burada zenginleri Avrupa'da. Yok arkada ben oyumu bu mültecileri ,geri gönderme merkezlerini kim kapatacaksa oyumu ona vereceğim. Not kamuda mülakatı kaldırılmasında istiyorum.

4
0
yanıtYanıtla
Levent:

Yine bişey yapmayacak demek ki, müsterih olacakmışız, olay bitmiştir.

3
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Şimdiki neslin öğretmenlerine Allah sabır versin işleri çok zor ! okula sigarasız gitmeyen kılığına kıyafetine saçına karışılmayan bir eğitim sistemi devam edip gidiyor bakalım nereye kadar ! anne babalar zaten ilgilenemiyor lise çağındakilere onlar da haklı büyük çoğunluk çalışıyor hayat zor ! Eğitim bakanından rica ediyorum ilk okuldan itibaren kerat cetveli öğretimi mutlaka geri getirilsin üniverstede okuyanlara sorun 6x7 yada 9x4 diye yarısı bilemez !

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet Tolu:

eyvah eyvah. öğretmenlerimiz müsterih olsun diyorsa öğretmenin başına gelmeyen kalmayacak demektir. Allahtan bu yılı öğretmen yılı ilan etmemiş

2
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Allah adami sanki kararini süratle harekete gecirsin diye yaratmis sürekli hayata geciriyor.

1
0
yanıtYanıtla
Cafer Kılıçaslan:

mültecileri gönder her şey düzelir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title