Haberler
Güncelleme:

ABD'deki köprü felaketinin bilançosu! Nehre düşen 6 kişi için umutlar tükendi

ABD'nin Maryland eyaletinde yük gemisinin çarpması sonucu yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'yle ilgili yetkililerden gelen açıklamada nehre düşen 8 kişiden 2'sinin kurtarıldığı, ulaşılamayan 6 kişinin ise öldüğünün tahmin edildiği belirtildi. Geminin köprüye çarpmadan önce yardım istemesi nedeniyle yetkililerin daha fazla araç girişini önledikleri de ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

JY:

AILELERINE SABIR VE BAS SAGLIGI DILIYORUM HEPSI ISIKLAR ICINDE UYUSUN. ABD'DE INSAN HAYATI DEGERLIDIR GEMIYE SAHIP OLAN SIRKET MILYONLARCA DOLAR TAZMINAT ODEYECEK.

15
44
yanıtYanıtla
GelbiMakasAlayım:

Işık yeşil enerjiden mi olsun nükleer enerji den mi reis. Aryıca Projektör mü olsun, led ışıktan mı? Eski tip ampüller çok yakıyor.

yanıt35
yanıt6
CENGAVER:

Keşke aynı hassaaiyeti gazze içinde gösterebilselerdi, acının ne olduğunu, ölümü, çaresizliği, açlığı, sefaleti, gerçi gazze müslümandı değilmi. Bunlar için insan kavramı başkaydı unutmuşum.

42
3
yanıtYanıtla
Sadık:

Banane Amerikadan ,Gazzede bebek ölüyor .

20
4
yanıtYanıtla
GelbiMakasAlayım:

kibrit çöpünden yapılmış gibi çökmüş.

10
2
yanıtYanıtla
Mustafa Gümüş:

Biz daha iliçte ki faciada toprak altında kalan işçilerden umudu kesmedik..Siz ne çabuk tükettiğin umutlarınızı..Medeniyet farkı

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title