Haberler
Güncelleme:

Putin'in "Saldırganların Ukrayna temasları var" sözlerine Zelenski'den yanıt

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen 150 kişinin öldüğü kanlı terör saldırısı sonrası Rus lider Putin'in "Terör saldırısından sonra suçlular Rusya-Ukrayna sınırını geçmeyi planladı. Ukrayna tarafında temasları vardı" sözlerine ilişkin Ukrayna lideri Zelenski'den yanıt geldi. Putin'in saldırı konusunda Ukrayna'yı suçlamaya çalıştığını söyleyen Zelenski, "Ruslar hep aynı yöntemleri kullanıyorlar. Benzer adımları daha önce de attılar" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Erkan Kaya:

Niye bi haber yaperken ayni konuyu 3/4 sefer yaziyosnuz? Özürlümüsúnüz siz !!HABERTURK!!??????

161
6
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Habertürk ne Eyemkey?

yanıt0
yanıt0
Sansasyonel Salvo:

Putin ; sessiz ve derinden . Diğer liderlere benzemez . Sonucu alana kadar sabırla bekler . Kızıl meydan kurulsun . Sovyetler coşsun .

52
67
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

İçimizde ki rus seviciler . Rus un eline fırsat geçtiğinde ilk senin boğazını kesmek için hamle yapar . Sen kimseye güvenme sadece güçlü ol .

yanıt3
yanıt1
Murat Vural:

Amerika nın uşağı Yahudi Asıllı Zelenski sana artık ölüm hiç olmadığı kadar çok yakın belki bugün belki yarın

5
6
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

zelenski, çeneni kapat ve çek git... avrupayı soydun hala silah ve para istiyorsun. savaş sonrası yüzlerce yıl avrupaya bedava buğday vermen gerekir.... çek git sütten çıkmış ak kaşık değilsin.

4
4
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

şu zelensky ölse biran önce artık . amerika avupanın kuklası

4
3
yanıtYanıtla
hanefi hanefi:

...... saldırıyı biz yaptık. Daeş. Evet Rusya da bunu yedi. Rusya iyice araştırır kimin parmağı olduğunu iyi öğrenir.

3
4
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Plandan zerre haberi olmayan saflar Rusyanın gücü var sanıyor. Rusyayı darmadağın etmek için fırsat bekleyen Amerikanın ne yapabileceğini yakında görürsünüz. O gün tarafınızı seçersiniz artık.

2
3
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Şahsen her iki taraf da umrumda değil. Lakin dünyanın hiç bir yerinde masum insanlar ölmemeli. Gerçekçi olmak gerekirse Amerika, Rusya, İran ve bazı Avrupa ülkelerinin teröristlerle işbirliği yaptıkları ortada. Teröre destek verem kim varsa er yada geç aynı teröristlerce saldırıya uğrayacaklar. Tıpkı PKK ya destek veren Almanya ve Fransa gibi bu kaçınılmaz.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title