Haberler
Güncelleme:

Rusya'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki konser salonunda 60'tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği saldırıdan yeni görüntüler ortaya çıktı. Salonun içinde çekilen görüntülerde saldırganların sağa sola rastgele ateş ederek katliam yaptıkları görülüyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Mert Kafkas Sahin:

Allah bütün teroristlerin belasini versin. Kahrolsun

175
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Teröristlerin bu kadar rahat hareket etmesi nasıl açıklanabilir. Esmer tenli ve yapılılar. Sanki kırsalda ava çıkmış gibiler ve tek tek atış yapıyorlar. Bunların desteği olmadan eylem yapmaları imkansız. Bu zamana kadar yakalanamamaları da..

57
6
yanıtYanıtla
Selahattin Ayaz:

İsmail Öz ne cihatından bahsediyorsun.müslüman olan bunu yapmaz. siyonist işi bunlar. sizlerde bu sekilde yorumlarla onların oyununa gelmeyin.

yanıt92
yanıt9
foamer sponge:

Siyonistlerin adamları DEAŞ onların elinde

33
0
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

7 Ekim'de İsrail nasıl kendi halkınıa saldırıp gazzede soykırım yapmak için suçu nasıl Filistinlilerin üzerine attıysa demek istiyorsun.

28
5
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Isid fransanin itidir.

26
1
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Adamlar çok rahat ve profesyoneller. Tek tek indiriyorlar. Örhüt olsa seri atış yapar onların genel silah kullanma tarzı böyle. Bunlar o kadar rahat ki. Tuhaf gelde çık işin içinden.

5
7
yanıtYanıtla
Yildirim Hasanzade:

Bu oyunun embıryalıler oynadı boyutları belli yoksa putin devlet başkanları arasında birisi olarak İslamiyeti küçük düşürecek olaylardan kaçınmak derdi iki daiş artık kim bir problem çıkarmak isterse kiralık bir örgüt tür dinle hiç ilgisi yok

11
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

yalan haber yakalanan kimse yok ölmeyi göze hic bir teröerist teslim olmaz

0
10
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Alayı yakalandı dingil

yanıt0
yanıt0
İsmet Kaya:

Üzücü bir olay yalnız Rusya kendi içindeki bunlara yardım edenleri de tespit etmeli bunlar bu kadar büyük silahla nasıl geldi oraya nasıl girdi illaki yardım almış geçiş noktalarında Köstebekler var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title