Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe'den Galatasaray maçı sonrası zehir zemberek paylaşım: Tarihe geçecek bir tiyatro

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçın ardından sert bir açıklama yaptı. Mücadeledeki pozisyonlara tepki gösteren Pekin'in paylaşımında, "Tarih boyunca unutulmayacak bir adaletsizlik ve emek hırsızlığı. Tarihe geçecek bir tiyatro" ifadeleri yer aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (52)

Hasan Issız:

Kişi kendinden bilirmiş işi gördük Kasımpaşa maçındaki emek hırsızlığınızı.

390
337
yanıtYanıtla
Awesome:

Muhtemelen gslisin böyle konuştuğuna göre. Kardeş sen maçı izlemediysen bir daha izle sonra şerefin varsa açık ol tarafsız değerlendir dünkü maçı. Bunu yapmak yürek ister. Tuzunuz kuru gelsin şampiyonluk tabi.Düşünce bu olunca neden reelist olarak bakalım dersiniz.

yanıt87
yanıt76
S.S.:

awesome bana saddece şunu söyle fenerin kazandığı penaltıda tek bir hakem, yorumcu, spor adamı 1 tane kişi evet net görüyorum peanltı dedi mi? tetenin ayağına bir darbe var net şekilde görünüyor, kimi bu darbe yeterli penaltı der kimi yetersiz değil der, ama teması herkes net şekilde görüyor. kerem d. ye yapılan sportmenliğe aykırı şiddet olayına neden kırmızı çıkmadı? tetenin gs kalesindeki pozisyonuna peanaltı diyorlar iki oyuncuda aynı anda yükseliyor daha az yükseldin diye penaltı olurmu

yanıt37
yanıt27
Onur Yener:

Bir Beşiktaş taraftarı olarak söylüyorum, her iki takım da bariz şekilde kollanıyor, ama Fenerbahçe üç kat daha fazla kollanıyor, sonra ikisi de Avrupa'da boyunun ölçüsünü alıyor...

yanıt16
yanıt15
Zeki Anti:

Kişi kendinden bilirmiş işi, kendilerine bakmayıp galatasaray'ı eleştirmeye çalışarak arka bahçelerini korumaya devam etsinler. Kendi penaltılarını savunsunlar öncelikle.

228
205
yanıtYanıtla
Hamit:

Artık Türk futbolundan tiksiniyorum.Yazıklar olsun..Genç futbolcularıda soğutunuz futboldan.Futbol siyaset mafya üçü bir ardada.Türk futbolu ölmüştür.

408
14
yanıtYanıtla
La Fontaine:

Türk futbolu 3 temmuz 2011 de Fenerbahçeye yapılan kumpas davalarında ölmüştü zaten emmioğlu

yanıt33
yanıt17
ejderkoca 75:

İki gün önce gorduk tiyatroyu bos yapma sıze olunca kafayı kuma fonun gs ye olunca tiyatro gs nin penaltıları daha inandırıcı sızınkı yesılcamı gectı hınt filmlerine dondu

203
178
yanıtYanıtla
Cüneyt Acar:

Galatasaray ı taklit ediyorsunuz ??

181
158
yanıtYanıtla
Hakan Sevgili:

Ali Koç geldi futbol bozuldu

201
130
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Iste parayla olmaz ,nerdeyse agliyacak ,alamiyacaklar sampiyonlugu , zaten futbolun agzina sican Fenerdi yine fener ne sansliyim ki Fener li olmamisim

yanıt73
yanıt85
Murat Vural:

Helal sana tam isabet

yanıt0
yanıt0
Ahmet Melih ALEMDAR:

Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye nin en çok taraftara ve tarihe sahip 2 güzide kulübünün böyle saçma sapan hakem kararları ile alacak puanlara ihtiyacı olmamalı. Cumartesi günü Fenerbahçe nin sin dakika uydurm penaltısı, bugün de Galatasaray in anlam veremediğim ofsayt çizgisi. Bir Galatasaray lı olarak beni çok rahatsız ediyor. Penaltı bu kadar basit olmamalı. %99 ofsayt olarak gözüken pozisyon ofsayt olmuyor. İşte bu yüzden Türk futbolu ilerlemiyor. Bu yüzden lig kalitesi yerlerde.

187
23
yanıtYanıtla
Murat Doğan:

Galatasaraylı kardeşim, bende ilk etapta ofsayt zannettim ancak taç çizgisinin yanındaki Antalyasporlu futbolcu ofsayt yapmak için geriye kaçıyor ancak zamanlamasını tutturamadığı için pozisyon ofsayt değil, tekrar izlersen görürsün kardeşim.

yanıt41
yanıt19
Zübeyir Kıvrak:

BİRBİRİNİZE LAF ATMAK YERİNE İŞİNİZİ YAPAN ORAYA BURAYA ÇİŞİNİZİ YAPMAYIN...AYIP AYIP HER İKİ KULÜP YENETİCİLERİ...

144
26
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Devletimiz sosyal medya fenomenlerinin hesaplarını kontrol etmek yerine özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe maçına atanan hakemlerin ve görevlilerin hesaplarını,telefon goruslemelerini takip etsin. Artık bu ülkenin her alanında dibine dinamit koyan bu pisliklerden temizleyin.

113
1
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Takımımdan (Galatasaray) tek bir isteğim var: Çıkıp sadece futbol oynasınlar. Oraya buraya çamur atmak, ona buna dalaşmak yerine lütfen sadece seyir zevki yüksek ve medeni bir şekilde top oynayın. Siz çıkın gayret edin, şampiyon olup olmamanız umrumda bile değil. Hâkk şahidimdir sadece bunu istiyorum Cimbomum. Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğerleri ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin. SİZ GALATASARAY olun sadece. Yöneticiler için de aynı şey geçerli.

37
14
yanıtYanıtla
Awesome:

oyuncuların top oynamasına izin verilmiyorki. Olay zaten bu . Tepede olan insanlar buna izin verse güzel olacak herşey.

yanıt3
yanıt0
MHSN SRC :

GALATASARAY ruhu bu.Bizim şaibeli işlerle işimiz olmaz.Aynen bende öyle düşünüyorum.

yanıt1
yanıt7
bekir Kizildemir:

Algı işinde zirvedesiniz Fenerbahçeliler

14
17
yanıtYanıtla
Hakki Turker:

Siz tiyatronun ne oldugunu cok iyi biliyorsunuz Siz gidin kendinize bakin daha iki gün önce son dakikada olmayan penalti ile mac aldiniz Futbol konusacagimiz yerine iki kulüb birbirine sacma sapan paylasimlar yapiyor türk futbollunu ne hale getirdiniz ,milleti birbirine düsürmekten baska birsey oluyormu hangi mac tekrarlandi hakemler yanlis karar verdi diye hic

8
10
yanıtYanıtla
Osman Tasci:

resmen bu maç ahlaksızca satılmıştır ben bir sivastarftar olarak isteseydi galatasaray’ı hec kuşkusuz yenerdi

8
10
yanıtYanıtla
TAŞAR:

Galatasaray sadece futbol oynasın. Ne sosyal medya kanallarıyla ne de yöneticileri aracılığıyla açıklama yapmasın. Yani kimseyi muhatap almasın. Bu adamların değirmenine su taşımaya lüzum yok. Bunların seviyesine inmeyelim. Şampiyon olamadıkça, iyice çirkinleşiyorlar.

4
10
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

AYNEN.BİZİM FIRILDAKLARLA İŞİMİZ OLMAZ.

yanıt2
yanıt3
vedat cici :

kendinize bak

7
5
yanıtYanıtla
ersin yılmaz:

Bize nadir olur böyle şeyler, fb ye sürekli oluyor bu sezon toplayın bakalım kaç maç fener götürdü hakemle.en az 10 maç iyi analiz edin.

4
6
yanıtYanıtla
Burhan Karaduman:

Beinsport kapatıcam bu lig izlenmez

9
0
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

İnsanda birazcık utanma olur ya

7
0
yanıtYanıtla
nnnnn:

Bir söz vardır tencere dibin kara seninki benden kara :)))

5
2
yanıtYanıtla
Harun Kara:

Abi bu Gs ve taraftarı tencere kapak gibi. Yahu be kardeşim biriniz de itiraf edin be. Haksız kazandık deyin. Sonuç 3 puan değil mi. Korkmayın öyle desenizde puanınızı veriyolar. 15 hafta Fener aleyhine penaltı verilmedi. Maç tekrar edildin razıyız dedik. Bu oynadığımız son maç penaltı değil dedik. Dedikte düzelttiler mi yok. En azından safımız belli

4
2
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Bu açıklamaları Karagümrük maçı sonrası da yapılması beklenirdi adı geçen kişiden. Kişi kendinden bilir işi

3
2
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

febem hariç ligteki diğer takımlar itiraz etsinler dava etsinler haklıdır ama şu febem neden bu kadar yüzsüz

3
2
yanıtYanıtla
SEVİMLİ KÖPEK GUCCİ CHIHUAHA GUCCI:

Nedense hep rakib e baakıyorlar 2 gün önceki maçta 90 da verien penaltımıydı onu hiç söylemiyorlar adaletsizlkmiş 10 tane adeletsizlik olsa 9 u fenerbahçe lehine araştırılsın bakalım.

3
2
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

FB madem bunu istedi kuralina göre ozaman aglama gerci Isin bu aglamak GS karsisinda. Sen Kimsin. Hak yemede FB 1 numaradir.

3
2
yanıtYanıtla
Hakan Kkk:

Türü futbolumu sonunda bitirdiler pembe diziye döndü futboldan başkaherşeyvar

4
0
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

harbi galatasaraya verilen penaltı dünya tarihinde görülmemiştir acilen federasyon ve mhk değiştirilmeli

2
2
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

Antalya yatti hakemler zaten bir cikmaz kisaca Türk futbolu bitti

2
1
yanıtYanıtla
Avni Cevahiroglu:

sistem bile onların uşağı

1
2
yanıtYanıtla
Kelaloğlu:

özet : her iki takımın son maçlarından sonra futboldan soğudum.

2
1
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Hala Türk futbolunu izleyen mallar var

1
2
yanıtYanıtla
Cengiz Suyla:

Siz önce kendi pisliklerinizi bir gözden geçirin derim 28 maç 24 penaltı, zaten geçmişinizde ŞAİBELİ

1
2
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

futbolu sen öldürmeye çalışıyorsun ali kardeş, neyin tatavası bu. git önce olmayan penaltıları nasıl kazandın onu açıkla.

1
1
yanıtYanıtla
Adem Sevindik:

TFF NİYE ÖLÜ NUMARASI YAPIYOR,HİÇBİR AÇIKLAMA YOK DEMEKKİ OLAYLARDAN RAHATSIZ OLMUYOR NİYE KENDİLERİNE ŞAHSİ MENFFAAT SAĞLIYOR.

2
0
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Gürk futbolu fenerin sike yaptiğı yıl bitmişsir. O şikeyi aklayan develt futbolu bitirmişdir. Bundan çesaret alıp yapmadıkları pislik yok. İstanbul takımları fener ve galata. Var olduğu müttedçe. Bu ligden bir şey olmaz. İst takımlarının şampiyonluklarının en az yarısı şaibe

1
1
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Yaw he he

0
1
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

Dün akşam gördük ki biz taraftarlar olarak hem Fener Hem Cimbom, futbol namına bi halt olmayacak. Bu şekilde tüm ülke futboldan soğuyacak. Eminim ki Ferner ve Cimbom taraftarı da bu gidişattan memnun değil. Biz istiyoruz ki güzel futbol olsun keyif alalım. Sonunda da hakeden şampiyon olsun. Bu iş Buka sardı iyice. Allah sonunu hayretsin.

0
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Türkiye de Türk futbolunu katleden ihanet eden gençlerin önünü kapatan 4 tane sözde büyük takım vardır . Onlar Fenerbahçe , Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor dur . Bu hain futbol kulüpleri bünyelerinde yarıdan fazlasını yabancı futbolcu oynatarak gerçekte hem dövizin yurtdışına çıkmasına sebep oluyorlar hemde yetenekli Türk futbolcularının önünü kapatıyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Bıkkın Panda:

Bunlarda laf olsunda söylediklerine karşılık veriyim demek istiyor taklitlerin şanlısı

0
1
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

Bunlarda pisliklerini ortmek icin hep camur atiyor ...aliiii george hadi sen ancak sampuan olursun

0
0
yanıtYanıtla
Hakan Aslan:

Şaka mısınız gerçekten

0
0
yanıtYanıtla
Hakan Aslan:

ismail kartell sormuş çağlar da öndeki elle değmese ben vuracaktım demiş ( komik) peki maçtan sonra sormuş mu serdar kendini yere niye attın diye

0
0
yanıtYanıtla
Awesome:

S.S dostum Ben göztepeliyim. tamamen tarafsız bakıyorum. Futbolu çok seviyorum ve ülkemde futbol izlemek istiyorum. Fenerbahçenin pozisyonu dersen o da penaltı değil. Ha fenerbahçe ha galatasaray aynı ikiside. İStanbul takımlarına olsa bu pozisyonu hakem verirmiydi. Vermezdi. neden korkuyorlar çünkü. Rant kapısı olmuş ülkemde futbol. Birileri cebini doldursun ama insanların emeklerini umursayan yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title