Haberler
Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan genel kurula damga vuran isyan: Bu kaosun sebebi Türk hakemler

Ünlü iş insanı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Türk hakemlerine olan güvensizliğini dile getirdi. Ilıcalı, Türkiye'deki futbol kaosunun sebebini hakemlerin adaletsizliğine bağlayarak, "Türk hakemlerine güvenmiyorum. Asla da güvenmeyeceğim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

ibrahim eren:

Peki ağlayan acun efendi gs maçının var kayıtlarını anlattığın gibi fb maçının var kayıtlarında hakem'e sadece resim gösterip 90 6'da penaltı verdirdiklerini ve hakemin neden penaltı verdin sorusuna "hissettim" diye cevap verdiğini neden anlatmıyorsun? 1 sonraki maçta mert hakan'ın "buradan çıkamazsın" diye hakemi tehdit etmesine rağmen kırmızı kart yememesini neden anlatmıyorsun? Çok mu hakkınız yendi? Delikanlıysanız gs ve fb'nin bu seneki tüm maçları incelensin desenize? Bir tarafınız yer mi?

140
51
yanıtYanıtla
İnsan Doktoru:

Zeki kardeş adam zaten hakemler değişsin yapamıyor şaibe var diyor. E sen de şaibe var diyorsun. Acun fb yi söyler sen gs yi söylersin ama ikisinin ortak noktası şaibeli hatalar olması değil mi. O zaman niye hakemler işini yapamıyor şaibeler var hakkımız yeniyor bundan dolayı en azından bir süreliğine yabancı hakemler gelsin diyemiyorsun? Sıkıntı burda.

yanıt22
yanıt9
Fatih Ayyıldız:

Senin Galatasaray’ın şampiyonlar ligi maçlarını bilerek kestiğine artık çok eminim . Çünkü siz Fenerliler bunu bile yapacak kadar eziksiniz. Acunun da artık ali koç gibi kocaman bir kibiri var. Konuşmalarına baksanıza .

94
51
yanıtYanıtla
Bayram Aydin:

Tuhaftır ki o kayıtlar fb- kasımpaşa maçında var hakeminin ele çarpmayan bir topa ,şu an seyrediyorum ele çarpmadı lakin öyle hissettim demesi ile başlıyor. Milletin yüzüne baka baka deve kuşu misali devam ,helal olsun.????????????

88
29
yanıtYanıtla
?í???:

boş yapmayın fb nin penaltı jokeri olmadan maç kazanamadığı hepiniz biliyorsunuz. asıl sizin maçlardaki var kayıtlarından bahsedin iki yüzlü olmayın

78
30
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Bu Acın kim. Nasıl bu kadar zamanda böyle zengin oldu? Arkadında kim var?

25
18
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

acun da adam oldu ya..

27
14
yanıtYanıtla
Yunus Sönmez:

Acunu izleme izlettirme ben sildim kanallarini

20
12
yanıtYanıtla
sivri biber:

febe gs maçında icardiye tekme tokat girdiler ne penaltı nede kırmızı kartı vermeyen hakemi de söylesene. futbolcumuz ceza sahasında elle dokundu penaltı vermediler o hakemi de söylesene..daha sayayım mı ???

15
9
yanıtYanıtla
Zeki Dağ:

Acun kim oluyor ki gelmiş Türkiye hakemlerini eleştiriyor?

13
8
yanıtYanıtla
Mia:

Türkiye'de kaosun adı Fenerbahçe dir

0
3
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Şampiyonlar ligi son maçında gs yi doğrayan hakem türk müydü.

3
0
yanıtYanıtla
Ekrem Arslan:

Bir de üste çıktınız ya helal olsun, Oldu olacak TFF size bir de ödül ve kupa versin, vallaha pes yaa. Miğdem bulanıyor sizin gibilerini görünce artık.

0
2
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

Selçuk Dereli Türk futbolunun ivan bebeki

1
0
yanıtYanıtla
Seko:

Senin de olduğun belli değil yiyorsa fenere başkan ol....

0
1
yanıtYanıtla
mahmut süt:

onun sahip olduğu takım var hiç gelirmi

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title