Haberler
Güncelleme:

Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa çıkışı: Fenerbahçe'den talep geldi, değerlendiriyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı için Fenerbahçe'den bir erteleme talebi geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Köksal Çelik:

Fenerasyon diye boşuna demiyoruz. Galatasaray avrupa da mücadele ettiğinde erteleme talep etmişti ancak kabul etmemiştiniz..tarih bunu unutmayacak

15
14
yanıtYanıtla
Ali Korkmaz:

Galatasaray şampiyonlar liginde ve Avrupa liginde oynarken üst üste gelen maçları vardı ve hiç bir zaman şu maçımız ertelensin diye talepte bulunmamıştır. O maç 7 Nisan da oynanacak o kadar. Bu Fb ne mız mız bir takım oldu iyice.

12
10
yanıtYanıtla
Bükücü:

Tüm olayların sorumlusu bu adamdır. Görevden alınması gerekiyor!

17
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Ali Koç söyleyecekde Mehmet Büyükekşi olmaz diyecek öylemi ? TFF başkanını oraya getiren kişi zaten Ali Koç dur . Suudi Arabistan'daki fitne fesat tezgahınıda zaten ikisi ayarladı . Adam günlerdir konuşmadı . Niye millet birbirini yesin diye. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu şahısları kamu düzeni için görevden el çektirmesi gerekiyor. Toplumun huzuru için.

1
1
yanıtYanıtla
Umut Atalay:

NE ZAMAN İSTİFA EDİCEK BU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title