Haberler
Güncelleme:

Olaylı maçtan ses seda yok! PFDK sevkleri açıklandı

TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini açıkladı. Büyük olaylara sahne olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili henüz sevk işlemi yapmazken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ye sevk edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Pacey:

Türk futbolunun içine ettiniz her haliyle. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir ton olay var. 1 Tane dahi futbolcu sevk edilmemiş. Adam saha içinde döner tekme attı, yerdeki adama tekme tokat giriştiler 1 tane futolcu sevki yok. Bu kadar rezil bir Federasyon başkanına yakışan bir Lig.

150
149
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Neyin algısı bu adam kendini savunuyor vuracak tabi sana yapılsa sende dalarsın merak etme

yanıt6
yanıt2
m cinar:

Sen futboldan birazcik anlasan,sahanin icine seyircinin girme yetkisi varmi,futbolcu kendini korumasa sopayi yiyecek.Almanyadan gelmis yüzü maskeli ne oldugu belli olmayan sempaze kilikli bu seyirci sopayi sonuna kadar haketti.

yanıt23
yanıt13
Doğan Y:

m cinar , peki Ankaragücü-Beşiktaş maçında sahaya giren taraftara müdahale eden Josef de Souza neden ceza aldı ??

yanıt22
yanıt3
Awesome:

M cinar sen futboldan anlıyormusun acaba. Önünde emsal olarak gösterilecek çok maç var. Bjk Ankaragücü maçı taraftar sporcuya tekme attı ve oyuncu bunu cekıp ıttı dıye kaç maç ceza aldı araştır bi bak. Tabiki taraftarın sahaya girmesi etik değil ama güvenlik mensupları orda adamı etkısız hale getırmıs ustune cıkıp yumruklamak, yerde yatan adamın suratına tekme vurmak ( bunlar futbolcu oldugu ıcın sıradan ınsan gıbı vurmazlar ) mı futbol anlayısın. TFF ne kadar kollar gorecez fb yı

yanıt11
yanıt5
Seyyidali Can:

Türkiye fenerbahçe federasyonu açıkla yapmış bulundu zahmet oldu

100
92
yanıtYanıtla
Nikolaus D.:

Ne yazdığını kendin bile anlamadın Allah bilir.

yanıt114
yanıt16
Nuri Aga:

Hani nerede taraftar döven fenerli futbolcuların isimleri. Beşiktaşlı futbolcu geçmiş yıllarda ankaragücü taraftarını dövdü diye kaç maç ceza verdiniz.

98
80
yanıtYanıtla
yusuf:

yaw hala yüzsüzce fenerli futbolcu nerde diyorsun lan senin sahanda neler oldu aklında bir fenerliler mi kaldı hamsi beyinli.silah sıktılar sahaya indiler hala fenerli futbolcu diyor kafası 12 den sora calışan kişi

yanıt9
yanıt7
İlhan Binen:

Galatasaray'ın suçu nedir ki Beşiktaş'ın suçu nedir ki kütü tezahüratlarla ne alaka şimdi TFF Fenerbahçe'yi savunuyor

73
64
yanıtYanıtla
Maydanoz:

Bu nasıl olabilir?medeni olamayan toplumlarda bu tür(tff)başkanı siyaset desteğini arkasına almadan duramaz birde yandaş gs omassa olmazlardan.

25
26
yanıtYanıtla
Fuat Gençoğlu:

Cezalar seçimden sonra millet şimdi tepki istenmiyor anlamamış gibi konuştuğunuzu sanmıyorum daha çok anlamamış gibi yapanların daha fazla olduğuna kanaat getiriverdim :)

31
2
yanıtYanıtla
Awesome:

Futbolu siyasetle bir tutmak ne kadar doğru ?

yanıt0
yanıt0
Seren Akkaya:

Türk futbolunda olanları objektif bakmayan cahillerin yorum yapması ayrı bir konu. Hiçbir takım ya da İNSAN kendisine ölesiye saldıran bir taraftarı karşılıksız bırakmaz. Çünkü spordan ya da takımdan önce kendi canının derdinde olurlar. Geçmişe bakılırsa bir sürü olay var maçta devre arası veya üst geçitte vs. Fenerbahçe ve diğerleri var artık belli. Neyseki yakında kendi pisliğinizde boğulacaksınız.

4
2
yanıtYanıtla
Hıdır can Koyun:

Kardeşim harun tekine neden ceza verdıler

yanıt1
yanıt1
RC MD:

Valisiyle, emniyet müdürüyle, bilerek güvenlik sağlamayan provakatör rakip takım başkanıyla, futbolcusu, taraftarlarıyla, onları fiştekleyen algısarayıyıla organize bir şekilde şahaya fenerli futbolcuları dövdürmeye yüzlerce adam indireceksin üstüne dayak yiyince hani fenerli futbolcular niye ceza almıyor diye feryat edeceksin. Allh'ı olan utanır da susar!

1
1
yanıtYanıtla
Veysel :

Helal olsun Ali KOÇ'a.TFF'nu hizaya sokuyor.Hizaya gelmezseniz Fenerbahçe'yi ligten çekerim,para da pulda alamazsınız dedi.Türkiyedeki futbolun temel direğidir Fenerbahçe.Fenerbahçe yoksa ligde yoktur.Bu böyle biline!

0
2
yanıtYanıtla
Adem Karakuz:

Seçmen tepkisini gözeterek erteliyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title