Haberler
Güncelleme:

Rusya ile Fransa arasında ipler gerildi! Kremlin'den çok sert açıklama

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşı kazanması durumunda Avrupa'nın güvenilirliğinin sıfıra ineceğini söyleyerek, bunu engellemeye hazır olduklarını belirtmesi sonrası Kremlin'den sert bir yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov, Fransa'nın Ukrayna'daki çatışmaya dahil olduğunu ve bu durumda Paris'in Moskova'nın rakibi haline geldiğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Beşiktaşlı Genç:

Türkiye kademeli bir şekilde NATO’dan ayrılmalı. İncirlik ve Kürecik Üslerini ABD’ye kapatmalıdır. TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE NATO TARZI TÜRK DEVLETLERİ ANTLAŞMA TEŞKİLATI KURULMALIDIR.

37
10
yanıtYanıtla
emin yıldız:

Fransa ateşle oynuyor farkında değil

35
1
yanıtYanıtla
Habib Yıldız:

Putin fransayıda kaşısın bence ?? kaşınanı kaşıyacaksın ?? Helal olsun Putin sana, ABD ye natoya karşı ülkeni milletini sonuna kadar koruyup kolluyorsun ??????????

31
0
yanıtYanıtla
Serkan Taşdemir:

Yav macron benim oglanin kafasini senden daha iyi calisiyor biz gecmisteki kukla başbakanlar gibi

16
0
yanıtYanıtla
Attila OĞUZLU:

Kendini önemsetmeye çalışan ancak her konuştuğu küreselci baronların cümleleri olup kendi ülkesinde kriz çıkartan bir muşamba. Avrupanın Rusya karşısında puan savaşına çıkıp kupayı Pekin-Londra ittifakına vermesi için Macron er-geç demeden ötecek bu çöplükte.

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title